- Bistaratze aukerak
GUZTIAK



Kakao saltsa
Kakao saltsa – Osagaiak 300 g ur 240 g azukre 160 g esnegain likido Kakao hautsa, 160 g Errezeta Eltze batean urari azukrea eta esnegaina nahasi eta irakin arte berotuko dugu. Beste ontzi batean, gopor …
Ikusi guztia


Saltsa bizkaitarra
Saltsa bizkaitarra – Osagaiak 1,1 kg tipula zuri, zerrenda mehetan moztua 1,1 kg tipula gorri, zerrenda mehetan moztua 3 baratxuri ale, osorik eta zurituak 3 ale piperbeltz 12 koilarakada oliba olio Urdaiazpikoaren hezurra, puska txiki …
Ikusi guztia


Intxaur saltsa
Intxaur saltsa – Osagaiak 250 g intxaur, zurituak Litro erdia esne Litro erdia esnegain urtu 250 g azukre Kanela, adaxka bat Errezeta Zurezko mailu batez zanpatuko ditugu intxaurrak, edo motrailuan, nahi bezala. Ore fin bat …
Ikusi guztia


Praline saltsa
Praline saltsa – Osagaiak Litro laurdena saltsa ingeles Litro laurdena esnegain erdi harrotu Fruitu lehorren pralinea, 5 koilarakada Errezeta Pralinerik ez badaukagu, etxean presta dezakegu, irabiagailuan fruitu lehorrak, txigortuak eta zurituak, sarturik: kakahueteak, arbendolak, pistatxoak …
Ikusi guztia


Saltsa holandesa bizkor eginda
Saltsa holandesa bizkor eginda – Osagaiak 3 edo 4 arrautza gorringo handi 125 g gurin 2 koilarakada ur Limoi erdiaren zukua Gatza eta piperbeltza Errezeta Bi eratan egin daiteke saltsa hau. Maria bainuan edo bero-termostatoaz …
Ikusi guztia


Saltsa tartaroa
Saltsa tartaroa – Osagaiak Maionesa saltsa, hiru litro laurden 2 koilarakada kapar 6 ozpin-pepino, handiak, txikituak Koilarakada bat perrexil, xehatua Koilarakada bat apoperrexil, xehatua Koilarakada bat mingarratz, xehatua Koilarakada bat tipulin, xehatua Dijon ziape mina, …
Ikusi guztia


Bakailaoa bizkaiko eran
Bakailaoa bizkaiko eran – Osagaiak Kg bat bakailao, beratua eta 250 g-ko puskatan moztua, lehor eta ezkatarik gabe Kg erdia tipula gorri, zerrendetan moztua 10 piper txorizeroen mamia, uretan beratu ondoren Porru bat, pikatua 2 …
Ikusi guztia


Urraburu xerrak meuniere eran
Urraburu xerrak meuniere eran – Osagaiak 8 urraburu xerra lodi, ezkatarik eta alboko hezurrik gabe Koilarakada bat oliba olio Gurina, zati handi bat 2 limoiren zukua Perrexila, txikitua Irina eta gatza Urraburu xerrak meuniere eran …
Ikusi guztia


Bakailao kokotxa freskoak saltsa berdean ilarrekin
Bakailao kokotxa freskoak saltsa berdean ilarrekin – Osagaiak 900 g bakailao kokotx fresko, azalik gabe Kg laurdena ilar, zurituak. Xamurrak izan daitezela Oliba olioa (1º) Xorta bat ardo zuri Arrain salda edo ura Baratxuri ale …
Ikusi guztia


Bakailao tortilla
Bakailao tortilla – Osagaiak 600 g bakailao beratu 8 arrautza Porru txiki bat, pikatua Tipulin txiki bat, pikatua Piper berde txiki bat, pikatua 5 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua Pipermin lehorra, pixar bat pikatua Bakailao …
Ikusi guztia


Bakailao frijitua tipula eta piperrekin
Bakailao frijitua tipula eta piperrekin – Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin 3 tipula, zerrenda mehetan moztua 12 piper berde, zerrendatan moztua 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Errezeta Kazola …
Ikusi guztia


Tipula saltsa
Tipula saltsa – Osagaiak 3 tipula, zerrendatan moztua Haragi salda kontzentratua, pastilla baten muturra Mihilu erraboil erdi bat, zerrendatan moztua Xorta bat oliba olio Baso erdia ardo zuri Gatza Ura Errezeta Kazola eder batean zorrotada …
Ikusi guztia


Banana plum cake
Banana plum cake – Osagaiak Kg erdi banana, helduak eta zurituak 175 g gurin guri 125 g irin 125 g azukre-hauts 2 arrautza Ximiko bat legamia-hauts Koilarakada bat ezti Gatza, ximiko bat Banana plum cake Errezeta …
Ikusi guztia


Pasta txirlekin
Pasta txirlekin – Osagaiak Tipulin txiki bat, xehe-xehe egina Baratxuri ale bat, txikitua Oliba olio pixka bat Ardo zuri pixka bat Baso erdi bat ur Arrozetarako txirlak, kilo bat Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …
Ikusi guztia


Txirlak saltsa berdean
Txirlak saltsa berdean – Osagaiak Kg bat txirla 3 baratxuri ale, pikatuak Litro laurdena ur bero 4 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Irina, ximiko bat Zorrotada bat ardo zuri … Errezeta Kazola zabal apal …
Ikusi guztia


Intxaur tarta
Intxaur tarta – Osagaiak 400 g azukre 8 arrautza, osorik 400 g gurin biguna 400 g intxaur, zurituak eta arrabolaz txikituak … Errezeta Arrautza gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu lehenik. Gopor batean ipini eta joko …
Ikusi guztia


Atun, antxoa eta pipermin ogitartekoa
Atun, antxoa eta pipermin ogitartekoa – Osagaiak Opil eder bat, bitan irekia Lata txiki bat atun oliotan, ongi xukatua Xorta bat oliba olio birjina 6 antxoa, gatzetan onduak 8 pipermin ertain, ozpinetan onduak eta txortenik …
Ikusi guztia


Olagarro eta gazta kazuelatxoa
Olagarro eta gazta kazuelatxoa – Osagaiak egositako 2 olagarro erro (300 g inguru) “mantxego” erako gazta laurdena (300 g inguru) pipermina /gozoa oliba olioa mozarela bola bat (120-150 g inguru) zilantro eskukada bat ogi tosta txikiak …
Ikusi guztia


Angulak baratxuriekin pil-pilean
Angulak baratxuriekin pil-pilean – Osagaiak 600 g angula, egosiak 6 koilarakada oliba olio 2 baratxuri ale, xerratan moztuak Kaienako pipermin puska bat, txikitua …. Errezeta Gaiak itsasten ez diren padera batean ipiniko ditugu olioa, baratxuria …
Ikusi guztia


Angulak entsaladan
Angulak entsaladan – Osagaiak 600 g angula, egosiak 8 koilarakada oliba olio Koilarakada bat sagardo-ozpin Baratxuri ale bat, bitan zatitua Piperbeltz zuri ehoa eta gatza … Errezeta Hasteko ongi nahasiko ditugu katilu batean olioa, ozpina, …
Ikusi guztia


Xapo errea txirlekin
Xapo errea txirlekin – Osagaiak Xapo eder bat edo bi ertain, 4 lagunentzat, azalik, alboko hezurrik eta errairik gabe Baso erdia ardo zuri 7 koilarakada oliba olio 6 baratxuri ale, xaflatan 4 koilarakada sagardo-ozpin Kg …
Ikusi guztia


Oilasko errea baratxuriarekin
Oilasko errea baratxuriarekin – Osagaiak 2 oilasko eder, erretzeko prestatuak, garbiak 2 baratxuri-buru Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso ur Oilasko errea baratxuriarekin Errezeta Labeko erretilu handi batean jarriko ditugu barreiaturik baratxuri aleak, oilaskoak …
Ikusi guztia


Onddoak kreman
Onddoak kreman – Osagaiak Ondo freskoak, kilo bat Koilarakada bat gurin Limoi laurden baten zukua Tipulin txiki bat, txiki-txiki eginda Esnegain likidoa, litro laurdena Perrexil xehatua Gatza … Errezeta Hasteko kazola baxu batean onddo garbi-garbiak, …
Ikusi guztia


Onddo tarta
Onddo tarta – Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsiaz edo hostore masaz estalia 2 tipula ertain, xerratan moztuak Baratxuri ale bat, txikitua Perrexil xehatua Kilo bat onddo 4 koilarakada oliba olio Gatza … …
Ikusi guztia


Oilasko zopa
Oilasko zopa – Osagaiak Oilasko bat, puska txikietan zatitua, barruki eta guzti, horiek ere pikatuak Tipulin bat Azenario bat 2 porru Xorta bat ardo zuri 4 koilarakada tomate saltsa 4 baratxuri ale Oliba olioa Eskukada …
Ikusi guztia


Oilaskoa euskal eran
Oilaskoa euskal eran – Osagaiak 1 Oilasko, zati ederretan 1 Piper morro gorri 1 Piper morro berde 1 Tipula 1 Tomate eder ala bi ertain 1/2 baso olio Gatza Piper hautsa Belarrak (aukeran) Piper mina, …
Ikusi guztia


Oilaskoa frijituta
Oilaskoa frijituta – Osagaiak 2 oilasko, erdi tamainakoak, puska txikietan zatituak Limoi zukua Perrexil xehatua 4 baratxuri ale, zanpatuak Soja saltsa pixar bat Irina eta gatza 4 baratxuri ale, azala eta guzti Oliba olioa, frijitzeko …
Ikusi guztia


Untxi beso konfitatuak
Untxi beso konfitatuak – Osagaiak 16 untxi beso fresko Litro erdia oliba olio Litro erdia ur Oilo salda kontzentratua, pastilla bat 10 baratxuri ale 100 g hirugihar ketu, dadotan Errezeta Errezeta honetarako kazola zabal bat …
Ikusi guztia


Txipiroiak erromako eran
Txipiroiak erromako eran – Osagaiak Kg bat txipiroi, triparik eta barruko lumarik gabe Esnea 2 baratxuri ale, zanpatuak Gaiak frijitzeko orea Oliba olioa Gatza Txipiroiak erromako eran Errezeta Arrandegian garbituko dizkigute txipiroiak. Azala fresko eta …
Ikusi guztia


Txipiroi txikiak tipularekin
Txipiroi txikiak tipularekin – Osagaiak 30 txipiroi txiki, aborinekoak Xorta bat brandy edo armagnac 8 tipulin, zerrendatan moztuak 2 baratxuri ale, xehatuak Kaienako pipermina, mutur bat 5 koilarakada handi oliba olio birjina Baso bete ardo …
Ikusi guztia


Bakailaoa Club Ranero eran
Bakailaoa Club Ranero eran – Osagaiak 4 puska bakailao beratu eta lehor, 250 g bakoitzak Oliba olioa, gradu batekoa (1º), puskak ongi estaltzeko moduan 8 baratxuri ale, osorik Kaienako pipermina, mutur bat 10 koilarakada barazki …
Ikusi guztia


Euskal pastiza
Euskal pastiza – Osagaiak Orearen osagaiak: 200 g gurin 250 g irin 2,5 g gatz 100 g arbendol-hauts 175 g azukre 2,5 g legamia-hauts 2,5 g azukre bainilatu Arrautza handi bat Kremaren osagaiak: 400 g …
Ikusi guztia


Pasta entsalada
Pasta entsalada – Osagaiak Pasta egosia eta freskatua, makarroiak edo “galets”, kilo erdia 3 tomate, helduak Piper berde bat, txiki-txiki egina Tipulin bat, txiki-txiki egina Gatza … Errezeta Hasteko tomateei azala kendu eta dado txikitan …
Ikusi guztia


Intxaur teilak
Intxaur teilak – Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia intxaur, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore leun bat …
Ikusi guztia


Saltsa arrosa
Saltsa arrosa – Osagaiak Oliba olioa, hiru litro laurden inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatz pixka bat Laranja zuku pixka bat Koilarakada bat ketchup saltsa Koilarakada bat ziape Tomate frijituaren saltsa, 2 koilarakada …
Ikusi guztia


Likore pontxea
Likore pontxea – Osagaiak Kg bat azukre Botila bat cointreau Litro laurdena ron zahar Litro laurdena benedictine 4 laranja, puskatan 4 sagar, puskatan 4 banana, xerratan Mahats mordo eder bat, aletua 2 udare, puskatan 4 …
Ikusi guztia


Eguerdiko pintxoa unax eran
Eguerdiko pintxoa unax eran – Osagaiak ¼ PIPER BERDEA 1 SOLOMO ADOBATUA 1 ARRAUTZA 2 HIRUGIARRA 20 GRAMO HOGI 1 GAZTA LONTSA OLIOA … Errezeta Ogia mozten duzu bi zatitan eta jarri plater batean. Gero …
Ikusi guztia


Izokin pintxoa unax eran
Izokin pintxoa unax eran – Osagaiak Ogiko tostak Letxuga Izokin ketua Egosi eta zuritutako ganbak Maionesa. … Errezeta Ontzi batean jarri: letxuga, txikitutako izokin ketua, aurrez zuritutako ganbak… (dena ogiko tostak izan ezik). Nahastu eta …
Ikusi guztia


HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz)
HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz) – Osagaiak Opil bat, bitan irekia Saltsa maionesa 6 xerra hirugihar ketu Uraza, hosto garbi batzuk Tomate naturala, xerra batzuk Errezeta Ogitarteko hau moldeko ogiaz egin daiteke, baina hobekiago …
Ikusi guztia


Antxoak gatzetan
Antxoak gatzetan – Osagaiak 2 kg antxoa Gatz larria Oliba olio birjina, estra. … Errezeta Burua kendu antxoei. Tripak ere atera. Ez hausteko ahaleginak eginez, behatz-mamiekin ireki eta erdiko hezurra aterako diegu. Antxoa bitan irekita …
Ikusi guztia


Limoi moussea
Limoi moussea – Osagaiak 200 g esnegain likido 250 g azukre 10 arrautza gorringo 150 g limoi zuku 60 g gelatina-hautsa 200 g arrautza zuringo … Errezeta Esnegaina, 100 gramo azukre eta arrautza gorringoak kazola …
Ikusi guztia


Txipiroi txikiak Pelaio eran
Txipiroi txikiak Pelaio eran – Osagaiak 30 txipiroi txiki, aborinekoak Xorta bat brandy edo armagnac 8 tipulin, zerrendatan moztuak 4 piper berde, zerrendatan moztuak 2 baratxuri ale, xehatuak Kaienako pipermina, mutur bat 5 koilarakada handi …
Ikusi guztia


Ganbak plantxan
Ganbak plantxan – Osagaiak 2 kg ganba Oliba olioa Gatz larria Errezeta Uretan pasa eta lehortuko ditugu ganbak. Olioz igurtzi eta gatz larri ugari emango diegu ondoren. Plantxa edo padera handi bat su bizian …
Ikusi guztia


Mazedonia
Mazedonia – Osagaiak Sagar bat Udare bat 2 banana Pinaburu erdi bat Meloi gozo erdi bat 2 limoi berderen edo 2 limaren azala, birrindurik Eskukada bat marrubi Eskukada bat mugurdi Mahats mordo bat, aletua 2 …
Ikusi guztia


Natila
Natila – Osagaiak Litro bat esne 8 gorringo Irin koilarakada lau bat 5 koilarakada azukre Errezeta Gogoko dugun zerbaitekin irakingo dugu esnea: limoi, kanela, bainila… Behin irakindakoan, epeltzen utziko dugu bazterrean. Gopor edo katilu batean …
Ikusi guztia


Mamia edo gatzatua
Mamia edo gatzatua – Osagaiak 6 pote betetzeko: Ardi esnea, litro bat Gatzagi likidoa Gatza … Errezeta Bi edo hiru gatzagi tanta isuriko ditugu lehenik lurrezko sei poteen hondoan. Gatz pittin bat eman eta irakiten …
Ikusi guztia


Txokolate saltsa
Txokolate saltsa – Osagaiak Hiru litro laurden ur 600 g azukre 250 g txokolate mingots 250 g esnegain likido … Errezeta Su ezti-eztian, eltze batean, ura, azukrea eta txokolatea jarriko ditugu. Irakiten hasten denean, esnegaina …
Ikusi guztia


Meloia meloi-izotzarekin
Meloia meloi-izotzarekin – Osagaiak Meloi eder bat, gozoa eta zaporetsua Meloia meloi-izotzarekin Errezeta Bitan zatituko dugu meloia, eta zuritu egingo dugu haietako bata. Hozkailuan gordeko dugu bestea, ongi bildua. Zati loditan puskatuko dugu erdi zuritua; …
Ikusi guztia


Legatz isatsa txangurruz betea
Legatz isatsa txangurruz betea – Osagaiak Legatz isats bat, 1,2 kg-koa. Arrain-saltzaileak kenduko dio hezurra, bitan ireki ondoren edo, trebea bada, hezurra isatsa ireki gabe aterata (barrutik zuloa eginda) 400 g txangurru, Donostiako eran maneatua …
Ikusi guztia


Rabioliak fruitu lehor saltsarekin Sergio E. eran
Rabioliak fruitu lehor saltsarekin – Osagaiak pasta (gaztarekin) 200 ml esne-gain (pakete bat) 8 edo 9 intxaur 8 edo 9 almendra … Errezeta Lehenengo, kazola urez bete eta sutan jarri berotzeko. Berotzen hasten denean, pasta …
Ikusi guztia


Limoi krema
Limoi krema – Osagaiak 16 koilarakada limoi zuku 4 arrautza 4 limoiren birrindura 220 g azukre 400 g gurin Errezeta Gopor batean limoi birrindurak eta azukrea nahasiko ditugu lehenik, eta erantsiko ditugu limoi zukua eta …
Ikusi guztia


Pasta hirugiharrarekin
Pasta hirugiharrarekin – Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak …
Ikusi guztia


Pasta txipiroiekin
Pasta txipiroiekin – Osagaiak Txipiroi garbiak, triparik gabe eta zerrenda mehe luzetan moztuak, luzetara. Kilo erdia 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio 4 koilarakada tomate saltsa Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …
Ikusi guztia


Muskuilu irin-arrautzeztatuak
Muskuilu irin-arrautzeztatuak – Osagaiak 2 Kg muskuilu Litro laurdena ardo zuri Kaienako pipermina, mutur bat Oliba olioa, frijitzeko Irina eta arrautza Baratxuri ale bat Muskuilu irin-arrautzeztatuak Errezeta Ur zurrusta hotzaren azpian garbituko ditugu muskuiluak, tentu …
Ikusi guztia


Dilista, azenario eta kuia entsalada
Dilista, azenario eta kuia entsalada – Osagaiak Egositako dilista edo lenteja pote bat 8 azenario berri/txiki/finak 200 g kuia “roble” letxuga ale bat Eskarola buru bat Sesamoa Oliba olioa Ozpina Kurkuma … Errezeta Lehenik eta behin, dilistak iragazi …
Ikusi guztia


Ganba salteatuak
Ganba salteatuak – Osagaiak 2 kg ganba fresko Oliba olioa Baratxuri xehatua, pittin bat Gatza Errezeta Uretatik pasa eta ongi lehortuko ditugu ganbak. Padera handi bat su bizian jarri eta zorrotada on bat olio …
Ikusi guztia


Txokolate gailetak
Txokolate gailetak – Osagaiak 400 g irin Gatza, ximiko bat Bikarbonatoa, ximiko bat 200 g gurin, biguna 150 g azukre 200 g azukre beltz 2 arrautza 250 g txokolatezko pipitak Errezeta Ontzi batean ipiniko …
Ikusi guztia


Legatza ganba eta txirlekin
Legatza ganba eta txirlekin – Osagaiak 4 legatz solomo, hezurrik gabe 220 g bakoitzak Kg erdia ganba, gordinik eta zurituak 1/2 kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin …
Ikusi guztia


Sagar enpanadatxoak
Sagar enpanadatxoak – Osagaiak 20 disko ore, enpanadatxoak egiteko 6 golden sagar, zurituak, zuztarra kendu eta dado txikietan zatituak Limoi baten zukua Gurina, intxaur eder baten neurriko zatia Azukre koilarakada bat Arrautza, joa Errezeta Azukrea …
Ikusi guztia


Entsalada errusiarra
Entsalada errusiarra – Osagaiak 4 azenario 3/4 kg patata 3 arrautza Ilar fin-finak, pote txiki bat Artoa, lata txiki bat Hegaluze ongi hautatua, oliotan edo ozpinetan kontserbatua, puska bat 1/4l maionesa, norberak egina, ez oso …
Ikusi guztia


Pasta tomate eta txorizoarekin
Pasta tomate eta txorizoarekin – Osagaiak 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak dira egokiak) 4 tomate handi, helduak, zurituak eta dadotan moztuak Tipulin handi bat 2 …
Ikusi guztia


Oilaskoa saltsan patatekin
Oilaskoa saltsan patatekin – Osagaiak 1 kg oilasko, erdi tamainako pusketan zatitua 2 piper txorizero, aurrez ur epeletan beratuak, ordu pare batean 3 baratxuri ale, pikatuak 2 tipulin handi, pikatuak 10 koilarakada tomate saltsa 5 …
Ikusi guztia


Gazta nola gorde
Gazta nola gorde – Osagaiak Ontzi tapadun bat Errezeta / Teknika Ongi itxia gorde behar da beti gazta, ontzi tapadun batean, zapore arrarorik har ez dezan. Hozkailuko alde epelenean gordeko dugu, beheko aldean. Hutsean …
Ikusi guztia


Atun marmitakoa
Atun marmitakoa > Osagaiak Atunaren azalak eta hezurrak, kg erdia inguru 8 koilarakada handi oliba olio birjina estra 2 azenario, xerretan moztua 2 baratxuri ale Tipula bat, zatitua Porru bat, zatitua Ura Pipermorro gorri bat …
Ikusi guztia


Antxoa beteak
Antxoa beteak – Osagaiak 40 antxoa, ahalik eta handienak, kg bat guztira. 4 tipula, zerrenda finetan moztuak 4 piper berde, zerrenda finetan moztuak 3 koilarakada oliba olio Irina eta arrautza joa, irin-arrautzeztatzeko Gatza Errezeta Piperrekin …
Ikusi guztia


Ahatea erreta
Ahatea erreta – Osagaiak Ahate eder bat, garbia eta erretzeko prestatua, edo 2 ertain (erretzeko arraza egokia da Barberie delakoa) Baratxuri-buru bat Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso bete ur Errezeta Labe-erretilu batean ipiniko …
Ikusi guztia


Atun salteatua tomate entsalada gainean
Atun salteatua tomate entsalada gainean – Osagaiak 4 atun solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 200 g bakoitzak Oliba olioa 5 tomate umo 8 koilarakada handi oliba olio birjina Gatza … Errezeta Txortena kendu eta …
Ikusi guztia


Hegaluzea pistoarekin
Hegaluzea pistoarekin – Osagaiak 4 hegaluze solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 220 g bakoitzak 4 baratxuri ale Kg erdia barazki-pisto, dagoeneko maneatua 3 koilarakada oliba olio Ximiko bat irin Xorta bat ardo zuri Hegaluzea …
Ikusi guztia


Arroza oilaskoarekin
Arroza oilaskoarekin – Osagaiak 4 koilarakada handi oliba olio birjina Oilasko garbi bat zati txikitan moztua Bi baratxuri ale, xehatuak Tipulin handi bat, pikatua Piper berde handi bat, pikatua Xorta bat baratxuri fresko, pikatuak 500 …
Ikusi guztia


Erreboiloa labean baratxuri-olioarekin
Erreboiloa labean baratxuri-olioarekin – Osagaiak Erreboilo eder bat edo bi ertain, 4 lagunentzat, ezkata, alboko hezur eta errairik gabe Baso erdi bat ardo zuri 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri ale, xerratan moztuak 3 koilarakada …
Ikusi guztia