Menua
  • Bistaratze aukerak

SALTSA GAZIAK

ketchupketchupketchup

Ketchup etxean egina

Ketchup etxean egina –  Osagaiak Tomate heldu-helduak, 2 kg 3 tipula eder, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale Oliba olioa 3 koilarakada azukre Sagardo-ozpina, 5 koilarakada Koilarakada handi bat ezti 2 kumino pikor 2 piperbeltz pikor …

Ikusi guztia  
tapenade saltsatapenade saltsatapenade saltsa

Tapenade saltsa

Tapenade saltsa –  Osagaiak Oliba beltz hezurgabetuak, pisatuak, 200 g Baratxuri ale bat, zuritua, barreneko hozia kenduta 3 antxoa xerra, gatzetan Koilarakada bat kapar Oliba olio birjina, estra, 100 g … Errezeta Oliba beltz hezurgabetuak …

Ikusi guztia  
romesko saltsaromesko saltsaromesko saltsa

Romesco saltsa

Romesco saltsa –  Osagaiak Tomate helduak, garbiak, osorik, 800 g Baratxuri-buru bat Hur txigortuak, 2 koilarakada Ogi koskor bat, txigortua 4 piper txorizero 12 koilarakada oliba olio birjina estra 2 koilarakada Xerezko ardo-ozpin Errezeta Tomateak …

Ikusi guztia  
onddo saltsaonddo saltsaonddo saltsa

Onddo saltsa

Onddo saltsa –  Osagaiak 2 tipulin eder, pikatuak 300 onddo edo perretxiko, onddoenen antzeko zurtoinekin 3 dl haragi salda edo zopako saldaz hornituriko ur 6 koilarakada esnegain urtu 4 koilarakada gurin 5 koilarakada oliba olio …

Ikusi guztia  
Ozpin-olioaOzpin-olioaOzpin-olioa

Ozpin-olioa

Ozpin-olioa –  Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Xerezko ardo ozpina, 200 g Limoi zukua, litro laurdena Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria Errezeta Gopor batean gatza, …

Ikusi guztia  
Gazta saltsaGazta saltsaGazta saltsa

Gazta saltsa

Gazta saltsa –  Osagaiak Tipulin bat, pikatua Baratxuri ale bat, pikatua Litro laurdena esnegain Cabrales edo Roquefort gazta, mutur bat Camembert gazta erdia Gurina, mutur bat Gatza eta piperbeltz eho berria Errezeta Kazola batean ipiniko …

Ikusi guztia  
zigalazigalazigala

Zigala saltsa

Zigala saltsa Osagaiak 4 azenario 2 tipula Zigala karkasak, hobe buruak badira (gordinik nahiz egosirik) Litro laurdena armagnac Botila bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Irina, ximiko bat Litro bat ur Oliba olioa 5 …

Ikusi guztia  
Perretxiko saltsa 2Perretxiko saltsa 2Perretxiko saltsa 2

Perretxiko saltsa

Perretxiko saltsa –  Osagaiak 2 tipulin eder, pikatuak 300 perretxiko, garaikoak (barrengorriak, kardu-perretxikoak, eta abar) 3 dl haragi salda edo zopako saldaz hornituriko ur 6 koilarakada esnegain urtu 4 koilarakada gurin 5 koilarakada oliba olio …

Ikusi guztia  
Maionesa baratxuri gordinarekinMaionesa baratxuri gordinarekinMaionesa baratxuri gordinarekin

Maionesa baratxuri gordinarekin

Maionesa baratxuri gordinarekin –  Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatza, ximiko bat 2 baratxuri ale, zurituak Maionesa baratxuri gordinarekin Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren …

Ikusi guztia  
saltsa herdoilasaltsa herdoilasaltsa herdoila

Saltsa herdoila

Saltsa herdoila –  Osagaiak 2 arrautza gorringo, egosiak eta pikatuak Arrautza gorringo bat, gordinik Litro laurdena oliba olio birjina Koilarakada bat Xerez ozpin Koilarakada bat tomate kontzentratu edo, hura ezean, ohiko tomate saltsa Azafraia, 8 …

Ikusi guztia  
Mojo piconMojo piconMojo picon

Mojo picon

Mojo picon –  Osagaiak Baratxuri-buru bat, zuritua Eskukada bat palmondo piper lehor Eskukada bat kumino Koilarakada oparo bat piperrauts gozo Litro laurdena oliba olio birjina 10 koilarakada ardo-ozpin 2 moldeko ogi-xerren mamia Eskukada bat arbendol, …

Ikusi guztia  
Piper berdeen saltsaPiper berdeen saltsaPiper berdeen saltsa

Piper berdeen saltsa

Piper berdeen saltsa –  Osagaiak Tipula bat, zerrendatan moztua Haragi salda kontzentratua, mutur bat 6 piper berde garbi, zerrendatan moztuak Albahaka hosto handi bat 2 baso bete ur Oliba olioa Esnegaina Gatza Errezeta Tipula, zerrendatan …

Ikusi guztia  
saltsa bizkaitarrasaltsa bizkaitarrasaltsa bizkaitarra

Saltsa bizkaitarra

Saltsa bizkaitarra –  Osagaiak 1,1 kg tipula zuri, zerrenda mehetan moztua 1,1 kg tipula gorri, zerrenda mehetan moztua 3 baratxuri ale, osorik eta zurituak 3 ale piperbeltz 12 koilarakada oliba olio Urdaiazpikoaren hezurra, puska txiki …

Ikusi guztia  
saltsa holandesasaltsa holandesasaltsa holandesa

Saltsa holandesa bizkor eginda

Saltsa holandesa bizkor eginda –  Osagaiak 3 edo 4 arrautza gorringo handi 125 g gurin 2 koilarakada ur Limoi erdiaren zukua Gatza eta piperbeltza Errezeta Bi eratan egin daiteke saltsa hau. Maria bainuan edo bero-termostatoaz …

Ikusi guztia  
Saltsa tartaroaSaltsa tartaroaSaltsa tartaroa

Saltsa tartaroa

Saltsa tartaroa –  Osagaiak Maionesa saltsa, hiru litro laurden 2 koilarakada kapar 6 ozpin-pepino, handiak, txikituak Koilarakada bat perrexil, xehatua Koilarakada bat apoperrexil, xehatua Koilarakada bat mingarratz, xehatua Koilarakada bat tipulin, xehatua Dijon ziape mina, …

Ikusi guztia  
Tipula saltsaTipula saltsaTipula saltsa

Tipula saltsa

Tipula saltsa –  Osagaiak 3 tipula, zerrendatan moztua Haragi salda kontzentratua, pastilla baten muturra Mihilu erraboil erdi bat, zerrendatan moztua Xorta bat oliba olio Baso erdia ardo zuri Gatza Ura Errezeta Kazola eder batean zorrotada …

Ikusi guztia  
saltsa arrosasaltsa arrosasaltsa arrosa

Saltsa arrosa

Saltsa arrosa –  Osagaiak Oliba olioa, hiru litro laurden inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatz pixka bat Laranja zuku pixka bat Koilarakada bat ketchup saltsa Koilarakada bat ziape Tomate frijituaren saltsa, 2 koilarakada …

Ikusi guztia  
Perrexil pestoaPerrexil pestoaPerrexil pestoa

Perrexil pestoa

Perrexil pestoa Osagaiak Eskukada oparo bat perrexil-hosto fresko 6 baratxuri ale, zurituak Limoi baten zukua Litro laurdena oliba olio birjina Idiazabalgo gazta ondua, puska txiki bat Eskukada bat hur edo arbendol txigortu Gatza Errezeta Ur …

Ikusi guztia  
saltsa-amerikarrasaltsa-amerikarrasaltsa-amerikarra

Saltsa amerikarra

Saltsa amerikarra Osagaiak Abakando, izkiratzar, otarrainxka edo ganben azalak, kilo bat Txangurru bat, gordinik, puska koxkorretan Oliba olioa Irin pixka bat Nekora txiki bat, gordinik, puska koxkorretan 2 tipulin, txiki-txiki eginda 2 porru, txiki-txiki eginda …

Ikusi guztia  
Abakando saltsaAbakando saltsaAbakando saltsa

Abakando saltsa

Abakando saltsa –  Osagaiak 4 azenario 2 tipula Abakando edo misera karkasak Litro laurdena armagnac Botila bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Irina, ximiko bat Litro bat ur Oliba olioa 5 koilarakada gurin hotz, …

Ikusi guztia  
MaionesaMaionesaMaionesa

Maionesa

Maionesa –  Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatza, ximiko bat Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren komodina da eta aurpegia alaitzen die itsaskiei, entsaladei, barazki …

Ikusi guztia  
Tipula marmeladaTipula marmeladaTipula marmelada

Tipula marmelada

Tipula marmelada –  Osagaiak 10 tipula eder Koilaratxokada bat gurin 2 koilarakada azukre 10 koilarakada oliba olio 8 koilarakada handi granadina Gatza Errezeta Zerrenda mehetan moztuko ditugu tipulak, kontu handiz. Tipulak eroso sartuko zaizkigun kazola …

Ikusi guztia  
TOMATE SALTSA Topsyntages.grTOMATE SALTSA Topsyntages.grTOMATE SALTSA Topsyntages.gr

Tomate saltsa

Tomate saltsa Osagaiak Tomate heldu-helduak, 2 kg 3 tipula eder, txiki-txiki eginda Oliba olioa Azukre pixka bat Gatza Errezeta Errezeta azkar-azkar eta ordu erdi inguruan ere egin dezakezu, baina gauza batzuetarako, ahal denean, hobea da …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Saltsa azkarra

Saltsa azkarra –  Osagaiak 2 kg tomate umo 3 tipula eder, pikatuak Kaienako pipermin bat Oliba olioa Ximiko bat azukre Tanta batzuk tabasko Gatza Errezeta Olioa kazola batean isuri eta tipulak frijituko ditugu hartan, 35 …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txipister saltsa

Txipister saltsa –  Osagaiak 300 g sagardo-ozpin Ekilore olioa, 900 g Baratxuri ale zurituak, barreneko hozia kenduta, 100 g Gatza, koilaratxokada apal bat Errezeta Irabiagailuaren ontzian osagai guztiak sartu eta ahalik indar handienean xehatu dadila …

Ikusi guztia  
Allioli saltsa expressAllioli saltsa expressAllioli saltsa express

Allioli saltsa express

Allioli saltsa express –  Osagaiak Arrautza gorringo bat 350 g ekilore olio Baratxuri ale bat, gordinik eta zurituta 10 koilarakada ur bero 10 koilarakada esnegain likido Gatza Allioli saltsa express Errezeta Irabiagailuaren ontzian arrautza gorringoa …

Ikusi guztia  
Maiteren saltsa barazki egosientzatMaiteren saltsa barazki egosientzatMaiteren saltsa barazki egosientzat

Maiteren saltsa, barazki egosientzat

Maiteren saltsa, barazki egosientzat –  Osagaiak 1 Goilarakada perrexil zabarki xehatua 1 Goilarakada tipula xehatua 4-5 goilarakada gazta fresko, “fromage fraiche” edo Filadelfia motakoa. Igurtzekoa, alegia. 1 Goilarakada olibolio birjin extra (OBE) 1/2 Goilarakada limoi …

Ikusi guztia  
Bexamel saltsaBexamel saltsaBexamel saltsa

Bexamel saltsa 2

Bexamel saltsa –  Osagaiak Litro bat esne 80 g gurin 60 g irin Gatza eta piperbeltz zuri, ehoa Bexamel saltsa Errezeta Bexamel krematsu bat maneatzeko oinarria dago kopuru hauetan. Oinarri honetako bexamel batez estali ahal …

Ikusi guztia  
BEXAMELA AlphaBEXAMELA AlphaBEXAMELA Alpha

Bexamel saltsa 1

Bexamel saltsa 1 Osagaiak 50 g gurin 70 g irin Esne irakina, litro bat Gatza eta piperrauts eho berria Errezeta Saltsa honekin krema fin-fina egin daiteke lasagna edo kaneloi batzuk estaltzeko, baita betiko kroketak irin-arrautzatan …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Tipulatxen ozpin-olioa

Osagaiak Litro erdia oliba olio birjina 20 koilarakada sagardo-ozpin 4 tipulatx, zurituak eta pikatuak Baratxuri xister bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Piperbeltz eho berria eta gatza Errezeta Gopor batean nahasiko ditugu osagai guztiak, ozpina …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa ziapearekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Sagardo-ozpina, 200 g 2 baratxuri ale, zurituak, barreneko hozia kenduta 100 g ziape Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria Errezeta Irabiagailu …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa fruitu lehorrekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Pinazi txigortuak, koilarakada bat Hur txigortuak, koilarakada bat 100 g sagardo-ozpin 100 g limoi zuku Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa belarrekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Koilarakada bat perrexil, xehatua Koilarakada bat albahaka fresko, xehatua Koilarakada bat mingarratz fresko, xehatua 100 g sagardo-ozpin 100 g limoi zuku …

Ikusi guztia  
mojo berdeamojo berdeamojo berdea

Mojo berdea

Mojo berdea –  Osagaiak Eskutada eder bat perrexil Eskutada eder bat martorri Zorrotada bat ardo ozpin 4 baratxuri ale, zurituak Aguakate heldu-heldua, zuritua eta hezurrik gabe Limoi ur pixka bat Oliba olio birjina, zorrotada bat …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Maionesa ziapearekin

Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin 2 koilarakada bete ale-ziape edo ziape min, gustuen arabera Gatza, ximiko bat Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren komodina da …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Hondarraitz edo griviche saltsa

Osagaiak 2 arrautza gorringo egosi Arrautza gorringo gordin bat Xorta bat sagardo-ozpin Oliba olioa Ximiko bat perrexil pikatu Eskukada bat kornixon/pepinillo, ozpinetan onduak eta pikatuak Ximiko bat kapar pikatu Gatza Errezeta Gopor batean edo irabiagailuaren …

Ikusi guztia  
Allioli irabiagailuan eginaAllioli irabiagailuan eginaAllioli irabiagailuan egina

Allioli irabiagailuan egina

Allioli irabiagailuan egina –  Osagaiak Arrautza gorringo bat Litro laurdena eguzki-lore olio Baratxuri ale bat, zuritua 8 koilarakada ur bero 10 koilarakada esnegain urtu Gatza Allioli irabiagailuan egina Errezeta Arrautza gorringoa, ur beroa eta baratxuri …

Ikusi guztia  
Allioli saltsa (traditional taliban repice)Allioli saltsa (traditional taliban repice)Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice) –  Osagaiak 8 baratxuri ale, zurituak 2 arrautza gorringo Oliba olio birjina, estra, 300 g Gatz pixka bat Limoi erdiaren zukua Motrailu edo almaiz bat Allioli saltsa (traditional taliban repice) …

Ikusi guztia