Menua
  • Bistaratze aukerak

Matraila

Txahal matrailak ardo beltzaren saltsanTxahal matrailak ardo beltzaren saltsanTxahal matrailak ardo beltzaren saltsan

Txahal matrailak ardo beltzaren saltsan

Txahal matrailak ardo beltzaren saltsan –  Osagaiak 6 txahal matraila 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Ardo beltza, litro erdia Oliba olioa Ura Gatza Txahal matrailak ardo beltzaren saltsan Errezeta …

Ikusi guztia  
behi matrailakbehi matrailakbehi matrailak

Behi matrailak ardo beltzaren saltsan

Behi matrailak ardo beltzaren saltsan Osagaiak 6 behi matraila, hezurra kenduta edo hezurrarekin, nahi bezala. Hezurra kenduz gero errazago sartuko zaizkigu kazolan 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Ardo beltza, …

Ikusi guztia  
Txerri matrailakTxerri matrailakTxerri matrailak

Txerri matrailak eta hankak remelluri eran

Txerri matrailak eta hankak remelluri eran –  Osagaiak 6 txerri matrail, hezurgabetuak edo hezurrekin, nahi dugun bezala; hezurgabetuz gero, hobeki sartuko zaizkigu kazolan 6 txerri hanka, aurrekoak, zuri-zuriak 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Behi matraila salteatuak baratxuri eta patatekin

Osagaiak 2 txahal matraila eder, koipe eta azalik gabe 20 baratxuri ale oso, azala eta guzti 2 tipula, zerrenda mehetan zatituak 5 patata eder, zurituak eta xerra lodietan zatituak Gatza Perrexil xehatua Oliba olioa Errezeta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Masailak ardotan edo matrailak bourguignon eran

Osagaiak 2 matraila, behiarenak edo txekorrarenak. (Bigarren hauek samurragoak izaten dira). Matraila bat bi lagunentzat aski izango dela pentsatu dugu, baina txiki xamarrak badira, jarri bana. 1 kopa Cognac edo brandy 1/2 litro ardo beltz …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txerri matrailak ardo beltzaren kutsuan maneatuak

Osagaiak 12 txerri matraila, hezurrekin nahiz gabe, nahi bezala. Hezurrik gabe badaude, erosoago sartuko zaizkigu kazolan 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Ardo beltza, litro erdia Oliba olioa Ura Gatza …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txerri matrailak eta hankak remelluri eran

Osagaiak 6 txerri matrail, hezurgabetuak edo hezurrekin, nahi dugun bezala; hezurgabetuz gero, hobeki sartuko zaizkigu kazolan 6 txerri hanka, aurrekoak, zuri-zuriak 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, txikitua Tipulin bat, txikitua “Remelluri” ardo beltz …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txahal matrail salteatuak baratxuri eta patatekin

Osagaiak 2 txahal matraila eder, koipe eta azalik gabe 20 baratxuri ale osoak, azala eta guzti 2 tipula, zerrenda mehetan zatituak 5 patata eder, zurituak eta xerra lodietan zatituak Gatza Perrexil xehatua Oliba olioa Errezeta …

Ikusi guztia