Menua
  • Bistaratze aukerak

esnegaina

karamelu saltsakaramelu saltsakaramelu saltsa

Karamelu saltsa

Karamelu saltsa –  Osagaiak 250 g azukre Litro erdia esnegain likido 5 koilarakada esnegain likido Karamelu saltsa Errezeta Eltze bat jarriko dugu sutan, su ez oso bizian, eta ipurdia berotu arte utziko dugu. Gero bereizi …

Ikusi guztia  
Pasta carbonaraPasta carbonaraPasta carbonara

Pasta carbonara

Pasta carbonara –   Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …

Ikusi guztia  
Kakao saltsaKakao saltsaKakao saltsa

Kakao saltsa

Kakao saltsa –  Osagaiak 300 g ur 240 g azukre 160 g esnegain likido Kakao hautsa, 160 g Errezeta Eltze batean urari azukrea eta esnegaina nahasi eta irakin arte berotuko dugu. Beste ontzi batean, gopor …

Ikusi guztia  
Chantilly kremaChantilly kremaChantilly krema

Chantilly krema

Chantilly krema –  Osagaiak Esnegain likidoa, litro erdia 5 koilarakada azukre hauts Bainila adaxka baten barneko pikorrak, adaxka bitan banatu ondoan. Chantilly krema Errezeta Chantilly egin baino ordubete lehenago sartuko dugu ontzia izozkailuan, jotzen hasi …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gosaritarako bizkotxoa

Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 160 g 125 g gurin bigun 60 g esnegain (ura kenduta) Errezeta Katilu batean, hagaxkekin edo, hobeki, irabiagailu elektriko hagaxkadunarekin, arrautzak eta azukrea ongi jo, …

Ikusi guztia