Menua
  • Bistaratze aukerak

Erremolatxa

ErremolatxaErremolatxaErremolatxa

Erremolatxa egosteko era

Erremolatxa egosteko era –   Beharrezkoak Erremolatxa freskoa, zurtoineko hostoak labana batekin kenduta Ura eta gatza Erremolatxa egosteko era Teknika / errezeta Zurtoina kentzeaz gain, sustraia ere kendu, eltzean ondrosoago sar daitezen. Ur gazituan murgildu eta …

Ikusi guztia  
Erremolatxa aza gordinarekin entsaladaErremolatxa aza gordinarekin entsaladaErremolatxa aza gordinarekin entsalada

Erremolatxa aza gordinarekin entsaladan

Erremolatxa aza gordinarekin entsaladan –  Osagaiak Erremolatxa egosia, azala kenduta eta dadotan, kilo erdia Aza txiki bat Oliba olio birjina, 4 koilarakada Ximiko bat piperrauts gozo Jogurt natural bat Limoi erdi baten zukua Gatza Erremolatxa …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erremolatxa jogurt saltsarekin

Osagaiak Erremolatxa egosia, kilo bat Jogurt natural bat 4 koilarakada esnegain likido Limoi baten zukua Baratxuri ale bat, xehatua Oliba olio birjin, 8 koilarakada Ziape aleak, zimiko bat Gatza eta piperbeltza *Lau pertsonentzat Errezeta Egositakoan …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erremolatxa oliba olio birjinarekin

Osagaiak Erremolatxa egosia, kilo bat Oliba olio birjina Gatza eta piperbeltza *Lau pertsonentzat Errezeta Egositakoan azala kendu ondo, gainean izaten duen geruza fina baztertzeko, eta hostoen sustraien begi gogorrak ere kendu. Dadotan zatitu edo xerra …

Ikusi guztia