Menua

Kakao saltsa

  • Kakao saltsa
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Kakao saltsa – 

Osagaiak

  • 300 g ur
  • 240 g azukre
  • 160 g esnegain likido
  • Kakao hautsa, 160 g

Errezeta

Eltze batean urari azukrea eta esnegaina nahasi eta irakin arte berotuko dugu. Beste ontzi batean, gopor batean esaterako, kakaoa izango dugu eta bertara isuriko dugu lehenago irakindako ura. Hagaxka batekin nahasiko dugu saltsa distiratsu pikorrik gabea lortu arte. Gero iragazkitik pasaraziko dugu. Hozkailuan sartu, hotz-hotza erabili behar baita.

Kakao saltsa

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Gosaritarako bizkotxoa

Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 160 g 125 g gurin bigun 60 g esnegain (ura kenduta) Errezeta Katilu batean, hagaxkekin edo, hobeki, irabiagailu elektriko hagaxkadunarekin, arrautzak eta azukrea ongi jo, …

Pasta carbonara

Pasta carbonara

Pasta carbonara –   Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosarimerienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea –  Osagaiak 800 ml esne 120 g abena edo olo 2 platano kakaoa 120 g azukre moreno edo panela galleta edo bizkotxoa (aukerakoa) … Errezeta …

Chantilly krema

Chantilly krema

Chantilly krema –  Osagaiak Esnegain likidoa, litro erdia 5 koilarakada azukre hauts Bainila adaxka baten barneko pikorrak, adaxka bitan banatu ondoan. Chantilly krema Errezeta Chantilly egin baino ordubete lehenago sartuko dugu ontzia izozkailuan, jotzen hasi …

karamelu saltsa

Karamelu saltsa

Karamelu saltsa –  Osagaiak 250 g azukre Litro erdia esnegain likido 5 koilarakada esnegain likido Karamelu saltsa Errezeta Eltze bat jarriko dugu sutan, su ez oso bizian, eta ipurdia berotu arte utziko dugu. Gero bereizi …