Menua
  • Bistaratze aukerak

Gibela

Oilasko gibelen pateaOilasko gibelen pateaOilasko gibelen patea

Oilasko gibelen patea

Oilasko gibelen patea –  Osagaiak 24 oilasko gibel 2 tipulin, pikatuak Baratxuri ale bat, pikatua 2 arrautza Oliba olio pixar bat Brandy xorta bat 200 g patata pure Gatza eta piperbeltza Oilasko gibelen patea Errezeta …

Ikusi guztia  
FoieFoieFoie

Foie-gras naturalaren terrina portzelanan egosia

Foie-gras naturalaren terrina portzelanan egosia – Osagaiak Kg erdia ahate foie-gras gordin, bi gibel inguru. Gatza, piperbeltz zuri ehoa eta azukrea Xorta bat armagnac Xorta bat brandy Xorta bat Portoko ardo Foie-gras naturalaren terrina portzelanan …

Ikusi guztia  
Txahal gibelaTxahal gibelaTxahal gibela

Txahal gibela kaparrekin

Txahal gibela kaparrekin –  Osagaiak Kilo bat txahal gibel, xerratan moztua, erdi tamainako xerrak 2 tipula, zerrenda mehetan zatituak 4 baratxuri ale 2 eskukada kapar, ozpinetan Oliba olioa 2 limoiren zukua Gatza Txahal gibela kaparrekin …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Foie-gras naturalaren terrina saldan egosia

Osagaiak Kg erdia ahate foie-gras gordin, bi gibel inguru. Gatza, piperbeltz zuri ehoa eta azukrea Xorta bat armagnac Xorta bat brandy Xorta bat Portoko ardo 3l haragi salda, arina Errezeta Badu honek egiteko bihurri bat, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Foie-gras salteatua azenorio, ezti eta kanelarekin

Osagaiak 6 azenario handi, zurituak eta arraspatuak Oliba olioa Mutur bat gurin Laranja azal puska bat, birrindua Zimiko bat kanela, ehoa Koilarakada bat ezti 8 xerra lodi foie-gras edo gibel fresko, 100 bat g bakoitzak …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Foie-gras salteatua sagarrekin

Osagaiak Mutur bat gurin 6 sagar, zurituak eta ataletan moztuak (limoi zukuaz garaztatuko ditugu belztu ez daitezen) Pixar bat azukre beltz Xorta bat moskatel Xorta bat sagar-likore 8 xerra lodi ahate foie-gras edo gibel fresko, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Foie-gras salteatua tipula, ozpin eta eztiarekin

Osagaiak 4 tipula, zerrendetan moztuak Oliba olioa 4 koilarakada Modenako ozpin edo antzeko ozpin gozoren bat Koilarakada bat ezti 8 xerra lodi foie-gras edo gibel fresko, 100 bat g bakoitzak Gatza eta piperbeltza, eho berria …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txahal gibela tomatearekin

Osagaiak Kilo bat txahal gibel, xerratan moztua, erdi tamainako xerrak 2 tipula, zerrenda mehetan zatituak 4 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Gatza Errezeta Kazola zabal batean ipiniko ditugu …

Ikusi guztia