Menua
  • Bistaratze aukerak

EHIZA

oilagorraoilagorraoilagorra

Oilagor errea gorringoekin

Oilagor errea gorringoekin – Osagaiak 4 oilagor garbi, hariz lotuak Gurina, mutur bat Koilarakada bat oliba olio 4 baratxuri ale Foie-gras mi-cuit, zati eder bat 4 ogi xerra txigortu Gorringo salteatuen errezeta bat Gatza … …

Ikusi guztia  
Basurde zibetaBasurde zibetaBasurde zibeta

Basurde zibeta

Basurde zibeta –  Osagaiak Kg bat basurde haragi, dado handitan moztua, gizenik eta tendoirik gabe Tipula handi bat, pikatua Azenario handi bat, xerratan moztua 2 baratxuri ale, zurituak Calvados edo antzeko edari bizi bat, baso …

Ikusi guztia  
Untxi frijituaUntxi frijituaUntxi frijitua

Untxi frijitua

Untxi frijitua Osagaiak 2 untxi, erdi tamainakoak eta puska txikitan zatituak Limoi zukua Perrexil xehatua 4 baratxuri ale, zanpatuak Xorta bat soja saltsa Irina eta gatza 4 baratxuri ale, zuritu gabe Oliba olioa, frijitzeko Errezeta …

Ikusi guztia  
kapoia saltsankapoia saltsankapoia saltsan

Kapoia saltsan

Kapoia saltsan –  Osagaiak Kapoi eder bat, puskatan egina saltsan egiteko Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat oliba olio Zorrotada bat brandy 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, pikatua Eskukada bat perrexil …

Ikusi guztia  
Galeperrak eskabetxeanGaleperrak eskabetxeanGaleperrak eskabetxean

Galeperrak eskabetxean

Galeperrak eskabetxean –  Osagaiak 8 galeper garbi Tipulin bat, pikatua Porru bat, pikatua Azenario bat, xerratan moztua Apioa, adaxka bat 8 baratxuri ale, osorik 3 koilaraka handi oliba olio 20 koilarakada ardo zuri 20 koilarakada …

Ikusi guztia  
kapoiakapoiakapoia

Kapoia garbitzeko era

Osagaiak Gatza Piperbeltza Errezeta Guztiz lumatu ondoren, luma-hondarrak eta orratzak kenduko dizkiogu hegaztiari. Garretan erreko dugu, lumaren edo iluparen arrastorik gera ez dadin. Hankak eta burua bereiziko ditugu ondoren, lepoa eta ipurdia ukitu gabe utzirik. …

Ikusi guztia  
Usoa saltsanUsoa saltsanUsoa saltsan

Usoa saltsan

Usoa saltsan –  Osagaiak 8 uso, lumatuak, errairik gabe eta garbiak Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat Xerezko ozpin Zorrotada bat brandy Zorrotada bat oliba olio 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, …

Ikusi guztia  
Erbi solomoErbi solomoErbi solomo

Erbi solomo erreak

Erbi solomo erreak –  Osagaiak 16 erbi solomo hezurrik gabe, gatza eta piperbeltza emanak Oliba olioa eta gatza Perrexil xehatua 4 ogi-xerra zabal, txigortuak 4 xerra eder foie-gras mi-cuit Ale batzuk piperbeltz, xehatuak Erbi solomo …

Ikusi guztia  
Galeper frijituakGaleper frijituakGaleper frijituak

Galeper frijituak

Galeper frijituak –  Osagaiak 12 galeper garbi, luzeran bitan zatituak Irina eta gatza 4 baratxuri ale Oliba olioa, frijitzeko Galeper frijitua Errezeta Galeperrak ongi garbitu eta errai guztiak kendu. Bitan zatitzeko eskatuko diogu harakinari. Gatza …

Ikusi guztia  
Erbia ardo beltzaren saltsanErbia ardo beltzaren saltsanErbia ardo beltzaren saltsan

Erbia ardo beltzaren saltsan

Erbia ardo beltzaren saltsan –  Osagaiak Erbi eder bat, puskatan zatitua eta bere gibelarekin Litro eta erdi ardo beltz Azenario bat, pikatua Tipulin txikiak edo tipula handi bat pikatua Porru bat, pikatua 2 baratxuri ale, …

Ikusi guztia  
Galeperrak saltsanGaleperrak saltsanGaleperrak saltsan

Galeperrak saltsan

Galeperrak saltsan –  Osagaiak 8 galeper, lumarik eta errairik gabe Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat Xerezko ozpin Zorrotada bat brandy Zorrotada bat oliba olio 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, pikatua …

Ikusi guztia  
Kapoi erre barrubeteaKapoi erre barrubeteaKapoi erre barrubetea

Kapoi erre barrubetea

Kapoi erre barrubetea –  Osagaiak Kapoi eder bat, garbia eta barrubetetzeko prestatua Baratxuri-buru bat 15 koilarakada haragi salda edo ur 2 eskukada handi ogi mami, esnetan beratua eta xukatua 400 g. oilasko haragi, xehatua Tipulin …

Ikusi guztia  
oilagorra saltsanoilagorra saltsanoilagorra saltsan

Oilagorra saltsan

Oilagorra saltsan –  Osagaiak 8 oilagor, lumarik gabe eta bere tripekin (ipurdia eta apoak kenduko ditugu) Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat Xerezko ozpin Zorrotada bat brandy Zorrotada bat oliba olio 2 tipulin, pikatuak …

Ikusi guztia  
babarrun zuriakbabarrun zuriakbabarrun zuriak

Potxak galeper erreekin

Potxak galeper erreekin –  Osagaiak 800 g potxa zuri, aletuak Tomate heldu bat Piper berde bat Tipulin bat erdibitua Oliba olio birjina, 2 zopa-koilarakada Ura 8 galeper erdibitu 4 baratxuri ale osorik, azal eta guzti …

Ikusi guztia  
Oilagor errea onddoekinOilagor errea onddoekinOilagor errea onddoekin

Oilagor errea onddoekin

Oilagor errea onddoekin –  Osagaiak 4 oilagor garbi, hariz lotuak Gurina, mutur bat Koilarakada bat oliba olio 4 baratxuri ale Foie-gras mi-cuit, zati eder bat 4 ogi xerra txigortu Onddo salteatuen errezeta bat Gatza Errezeta …

Ikusi guztia  
Oilagorra erretaOilagorra erretaOilagorra erreta

Oilagorra erreta

Oilagorra erreta –  Osagaiak 4 oilagor garbi, hariz lotuak Gurina, mutur bat Koilarakada bat oliba olio 4 baratxuri ale Foie-gras mi-cuit, zati eder bat 4 ogi xerra txigortu Gatza Errezeta Padera handi edo kazola apal …

Ikusi guztia  
Oilagorra garbitzeko eraOilagorra garbitzeko eraOilagorra garbitzeko era

Oilagorra garbitzeko era

Oilagorra garbitzeko era –  Osagaiak Sugarra Gatza Piperbeltza Errezeta / Teknika Egoera onean dauden aleak hartuko ditugu, ez daitezela kolpaturik edo hautsirik egon, mardulak izan daitezela, pisu ederrekoak. Zenbat eta osoago eta mardulago egon, orduan …

Ikusi guztia  
Indioilarra erretaIndioilarra erretaIndioilarra erreta

Indioilarra erreta

Indioilarra erreta –  Osagaiak Indioilar eder bat, garbia eta erretzeko prestatua, 2,2 kg ingurukoa Baratxuri-buru bat Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso bete ur Indioilarra erreta Errezeta Labe-erretilu batean ipiniko ditugu baratxuri aleak, barreiatuak, …

Ikusi guztia  
Indioilar izterrak tomate saltsanIndioilar izterrak tomate saltsanIndioilar izterrak tomate saltsan

Indioilar izterrak tomate saltsan

Indioilar izterrak tomate saltsan –  Osagaiak 4 indioilar-izter, 6 zatitan puskatuak 4 tipulin, pikatuak 4 baratxuri ale, pikatuak Porru baten zuria, pikatua Baso bete ardo zuri Kg bat tomate saltsa mamitsu Oliba olioa eta gatza …

Ikusi guztia  
ErbiErbiErbi

Erbi solomo erreak patata purearekin

Erbi solomo erreak patata purearekin –  Osagaiak 16 erbi solomo hezurrik gabe, gatza eta piperbeltza emanak Oliba olioa eta gatza Perrexil xehatua Patata purea Erbi solomo erreak patata purearekin Errezeta Gutxienez bitan egin beharko dira …

Ikusi guztia  
Indioilar izterrak puskatan baratxuri-oliotan frijituakIndioilar izterrak puskatan baratxuri-oliotan frijituakIndioilar izterrak puskatan baratxuri-oliotan frijituak

Indioilar izterrak puskatan baratxuri-oliotan frijituak

Indioilar izterrak puskatan baratxuri-oliotan frijituak –  Osagaiak 4 indioilar-izter, 6 zatitan puskatuak 10 baratxuri ale, pikatuak Oliba olioa Gatza Indioilar izterra puskatan baratxuri-oliotan frijituak Errezeta Su gainean daukagun padera batean, oliba olio ugari isuri eta …

Ikusi guztia  
Eperra saltsanEperra saltsanEperra saltsan

Eperra saltsan

Eperra saltsan –  Osagaiak 8 eper, lumatuak, errairik gabe eta garbiak Litro eta erdi ardo zuri Zorrotada bat Xerezko ozpin Zorrotada bat brandy Zorrotada bat oliba olio 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, …

Ikusi guztia  
Indioilar izter erreak patatekinIndioilar izter erreak patatekinIndioilar izter erreak patatekin

Indioilar izter erreak patatekin

Indioilar izter erreak patatekin –  Osagaiak 4 indioilar-izter, 2 puskatan eginak Baso bete ardo zuri Kg bat patata, zurituak eta xerra lodituan moztuak Oliba olioa eta gatza Indioilar izter erreak patatekin Errezeta Uretan garbitu eta …

Ikusi guztia  
Usoa erretaUsoa erretaUsoa erreta

Usoa erreta

Usoa erreta –  Osagaiak 4 uso, 600 bat g edukiko ditu bakoitzak 4 baratxuri ale, zuritu gabe 2 koilarakada gurin 4 koilarakada sagardo-ozpin Koilarakada bat ale-ziape Perrexila, guraizez txikitua Gatza eta piperbeltza Usoa erreta Errezeta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Potxak galeperrekin

Osagaiak 800 g potxa zuri, aletuak Tomate heldu bat Piper berde bat Tipulin bat erdibitua Oliba olio birjina, 2 zopa-koilarakada Ura eta gatza 8 galeper saltsan eginak Errezeta Potxak ongi garbitu eta eltzean jarri, eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Basurdea saltsan udareekin

Osagaiak 1,5 Kg basurde haragi, dado handitan moztua, izter aldekoak ahal bada 6 udare mamitsu Gurina, puska bat Kanela, ezpal bat Tipulin bat, pikatua Porru bat, pikatua Adaxka bat apio, pikatua 2 azenario, pikatuak 4 …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Faisaia saltsan

Osagaiak Faisai eder bat, puskatan egina saltsan egiteko Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat oliba olio Zorrotada bat brandy 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, pikatua Eskukada bat perrexil zurtoin Baratxuri-buru bat, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erbi papurtua parmentier eran

Osagaiak Erbi handi bat edo bi ertain, garbi eta bere gibelarekin Mordoxka bat piperbeltz ale Laranja azala Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Baso bete brandy Litro erdia ardo beltz …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erbi solomo erreak aranekin

Osagaiak 16 erbi solomo hezurrik gabe, gatza eta piperbeltza emanak 20 aran pasa, hezurrik gabe eta ordu batzuetan ardo beltzean beratuak Limoi azal bat Baso erdi txiki bat esnegain urtu Oliba olioa eta gatza Perrexil …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erbi solomo erreak sagar purearekin

Osagaiak 16 erbi solomo hezurrik gabe, gatza eta piperbeltza emanak Oliba olioa eta gatza Perrexil xehatua Sagar erreen purea *Lau pertsonentzat Errezeta Gutxienez bitan egin beharko dira solomoak, su bizian, egos ez daitezen. Gatza eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Erbi zibeta

Osagaiak Erbi eder bat, puskatan zatitua eta bere gibelarekin Erbiaren odola gordeko dugu Litro bat ardo beltz Azenario bat, pikatua Tipula handi bat, pikatua Porru bat, pikatua 2 baratxuri ale, zurituak Piperbeltza, ale batzuk Perrexil …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Faisai papurtua parmentier eran

Osagaiak Faisai mardul bat edo bi ertain, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Faisaia erreta

Osagaiak Faisai eder bat, garbia eta erretzeko prestatua Baratxuri-buru bat Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso bete ur Errezeta Labe-erretilu batean ipiniko ditugu baratxuri aleak, barreiatuak, lepoa eta hegal-muturrak, hegaztia garbitzerakoan bereizi ditugunak, eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Orein zibeta

Osagaiak Kg bat orein haragi, dado handitan moztua, gizenik eta tendoirik gabe Tipula handi bat, pikatua Azenario handi bat, xerratan moztua 2 baratxuri ale, zurituak Baso bete kirsch Litro erdia ardo beltz Koilarakada handi bat …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Orein zibeta aranekin

Osagaiak Orein solomo fresko bat, 1,3 kg-koa, zainik gabe 2 baratxuri ale Orrea eta piperbeltza, ale batzuk Baso erdi txiki bat ardo zuri edo ur 20 aran pasa, hezurrik gabe eta ordu batzuetan ardo beltzean …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Pintada erreta

Osagaiak Pintada eder bat, garbia eta erretzeko prestatua Baratxuri-buru bat Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso bete ur Errezeta Labe-erretilu batean ipiniko ditugu baratxuri aleak, barreiatuak, lepoa eta hegal-muturrak, hegaztia garbitzerakoan bereizi ditugunak, eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Pintada saltsan

Osagaiak Pintada eder bat, puskatan egina saltsan egiteko Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat oliba olio Zorrotada bat brandy 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, pikatua Eskukada bat perrexil zurtoin Baratxuri-buru bat, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Usakumea erreta

sagaiak 4 usakume gizendu, 600 bat g bakoitzak 4 baratxuri ale, osorik eta zuritu gabe 2 koilarakada gurin 4 koilarakada sagardo-ozpin 2 koilarakada ale-ziape Perrexila, guraizez txikitua Gatza eta piperbeltza *Lau pertsonentzat Errezeta Garbitu eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Usakumea saltsan

Osagaiak 8 usakume, lumatuak, errairik gabe eta garbiak Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat Xerezko ardo-ozpin Zorrotada bat brandy Zorrotada bat oliba olio 2 tipulin, pikatuak Tomate bat, pikatua Azenario bat, pikatua Eskukada bat …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Usoa gatzozpinetan

Osagaiak 4 uso 2 eskarola garbi Xorta bat oliba olio Koilarakada bat gurin Oliba olio birjina eta Xerezko ardo-ozpina Gatza eta piperbeltz eho berria *Lau pertsonentzat Errezeta Olioa eta gurina jarri ondoren, su gainean jarriko …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Usakume errea baratxuri eta patatekin

Osagaiak 4 usakume gizendu, 600 bat g bakoitzak 4 baratxuri ale, osorik eta zuritu gabe 2 koilarakada gurin 4 koilarakada sagardo-ozpin 2 koilarakada ale-ziape Perrexila, guraizez txikitua Gatza eta piperbeltza Patata baratxuriekin erreak, errezeta bat …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Pintada papurtua parmentier eran

Osagaiak Pintada mardul bat edo bi ertain, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak …

Ikusi guztia