Menua
  • Bistaratze aukerak

Fruitu lehorra

Gabon konpotaGabon konpotaGabon konpota

Gabon konpota

Gabon konpota –  Osagaiak 2 l ur Litro bat ardo beltz, ona 400 g azukre Kanela, ezpal bat Litro laurdena mertxika-zati lehor Litro laurdena aran pasa Litro laurdena piku lehor Litro laurdena mahaspasa . . …

Ikusi guztia  
Luisa gazta tartaLuisa gazta tartaLuisa gazta tarta

Luisa gazta tarta

Luisa gazta tarta –  Osagaiak 100 g gurin guri, pomadan 450 g azukre-hauts 100 g pastel-irin ahul Ximiko bat legamia-hauts Kg bat gazta zuri, joa eta giroko tenperaturan (fromage blanc battu) 3 koilarakada bete irin …

Ikusi guztia  
Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eranFruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eranFruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran –  Osagaiak Kakahuete, hur edo almendra batzuk Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran Errezeta / Teknika Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, …

Ikusi guztia  
Teilak Kakahuete teilakTeilak Kakahuete teilakTeilak Kakahuete teilak

Kakahuete teilak

Kakahuete teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia kakahuete, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Kakahuete teilak Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Ikusi guztia  
Banana tarta mahaspasekinBanana tarta mahaspasekinBanana tarta mahaspasekin

Banana tarta mahaspasekin

Banana tarta mahaspasekin –  Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsi fin-finaz estalia, hotza 5 banana, zurituak, dadotan moztuak Korintoko mahaspasak, eskutada bat (sobera lehor baleude, zenbait orduz eduki beratzen Calvados-etan) Zurrusta bat Calvados …

Ikusi guztia  
Praline saltsaPraline saltsaPraline saltsa

Praline saltsa

Praline saltsa –  Osagaiak Litro laurdena saltsa ingeles Litro laurdena esnegain erdi harrotu Fruitu lehorren pralinea, 5 koilarakada Errezeta Pralinerik ez badaukagu, etxean presta dezakegu, irabiagailuan fruitu lehorrak, txigortuak eta zurituak, sarturik: kakahueteak, arbendolak, pistatxoak …

Ikusi guztia  
Rabioliak fruitu lehor saltsarekinRabioliak fruitu lehor saltsarekinRabioliak fruitu lehor saltsarekin

Rabioliak fruitu lehor saltsarekin Sergio E. eran

Rabioliak fruitu lehor saltsarekin –  Osagaiak pasta (gaztarekin) 200 ml esne-gain (pakete bat) 8 edo 9 intxaur 8 edo 9 almendra … Errezeta Lehenengo, kazola urez bete eta sutan jarri berotzeko. Berotzen hasten denean, pasta …

Ikusi guztia  
Pistatxo teilakPistatxo teilakPistatxo teilak

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia pistatxo, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore leun bat …

Ikusi guztia  
Arbendol edo almendra teilakArbendol edo almendra teilakArbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia arbendol pikortua Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Ikusi guztia  
Teilak Hur teilakTeilak Hur teilakTeilak Hur teilak

Hur teilak

Hur teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia hur, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Hur teilak Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Ikusi guztia  
Hur eta kakao pattarraHur eta kakao pattarraHur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra –  Osagaiak 500 g esne 500 g esnegain likido 300 g hur-praline Kakao hautsa, 4 koilarakada txiki 150 g hur pattar … Errezeta Eltze batera esnea eta esnegaina bota, eta irakitan …

Ikusi guztia  
Brownie Iker M. eranBrownie Iker M. eranBrownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran –  Osagaiak 2OOgr kobertura 220gr Gurin 220gr Azukre 70gr Irina 4 Arrautza 1/2 Legamia Fruitu lehorra … Errezeta TRESNAK Katilu bat Irabiagailu Mikrouhina Aiztoa PRESTAKETA Jarri 4 arrautza katilu batean eta …

Ikusi guztia  
Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-aAhuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-aAhuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a –  Osagaiak Ahuakate bat Indioilar 2 bularki Limoi bat Laranja bat Soja saltsa Fruitu lehor 2 eskukada (nahasketa; urrak, intxaurrak, almendrak,…) Ezpelete piper hautsa Oliba olioa Gatza Molde erako ogia …

Ikusi guztia  
pattarrapattarrapattarra

Kakahuete pattar krematsua

Kakahuete pattar krematsua –  Osagaiak 22,5 cl ur 75 cl esne Kakahuete gurina, 100 g 30 g azukre Kakao hauts zimiko bat Gatz pixar bat Ron urtetsua, 4 koilarakada handi Errezeta Ura eta esnea irakinarazi …

Ikusi guztia  
Kardua arbendolekinKardua arbendolekinKardua arbendolekin

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin –  Osagaiak Kardu bat gordinik Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio Eskukada txiki bat arbendol edo almendra, txigortuak eta xerratan moztuak 2 koilaratxokada irin Kardua_egosi den salda, edontzi handi …

Ikusi guztia  
Obispo tartaObispo tartaObispo tarta

Obispo tarta, Teresarena

Obispo tarta, Teresarena – Osagaiak 250 g. arbendol edo almendra xehatu 100 g. arbendol osorik 250 g. azukre 8 arrautza-gorringo 8 arrautza-zuringo 125 gr. gurin 30×30 zm-ko ontzi karratu bat (gaileta kaxa metalezko baten tapa …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Bakailao eta mahaspasa enpanada

Osagaiak Kg bat irin Ura, litro erdia inguru 800 g gurin 4 tipulin handi, zerrendatan moztuak dl erdia oliba olio Ximiko bat piperrauts gozo 2 baratxuri-ale, pikatuak 2 koilarakada bete perrexil xehatu Gatza 750 g …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Tipula potxatua mahaspasekin

Osagaiak 2 kg tipula, zerrenda mehetan moztua 15 koilarakada oliba olio Gatza 10 koilarakada mahaspasa, xukatuak, xamurrak eta hazirik gabe, eta uretan edo, hobe, moskatel edo ardo goxoan beratuak *Lau pertsonentzat Errezeta Oliba olioa eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa fruitu lehorrekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Pinazi txigortuak, koilarakada bat Hur txigortuak, koilarakada bat 100 g sagardo-ozpin 100 g limoi zuku Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria …

Ikusi guztia  
Konpota azukre gorrituaKonpota azukre gorrituaKonpota azukre gorritua

Konpota azukre gorritua

Konpota azukre gorritua –  Osagaiak 100 g azukre 350 g almendra, txikitua eta txigortua Ekilore olio pixka bat 300 g mertxika marmelada Mertxika pattarra, 4 koilarakada Konpota azukre gorritua Errezeta Eltze bat jarriko dugu sutan, …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Arbendol edo almendra bizkotxoa

Osagaiak 165 g gurin 215 g azukre Limoi baten azal birrindua Gatz zimiko bat Almendra hautsa, 90 g Legamia hauts pixar bat 150 g irin 2 arrautza Errezeta Gurina jo. Beraztua gelditu behar du, krema …

Ikusi guztia  
Sagar tarta mahaspasekinSagar tarta mahaspasekinSagar tarta mahaspasekin

Sagar tarta mahaspasekin

Sagar tarta mahaspasekin –  Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsi fin-finaz estalia, hotza 6 sagar, zurituak, dadotan moztuak Korintoko mahaspasak, eskutada bat (sobera lehor baleude, zenbait orduz eduki beratzen Calvados-etan) Zurrusta bat Calvados …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Pixtatxo krema

Osagaiak 150 g krema 150 g txokolate zuri Gelatina orri bat 9 koilarakada pistatxo ore berdea 375 g esnegain likidoa Errezeta Ontzi batean Maria bainuan nahasiko ditugu txokolate zuria eta pistatxo orea, krema bat lortu …

Ikusi guztia