- Bistaratze aukerak
SALTSA GOZOAK



Masusta saltsa
Masusta saltsa – Osagaiak 2 kg mugurdi 200 g azukre Errezeta Kazola batean ipiniko ditugu osagaiak. Su ezti-eztian jarri eta egosten edukiko dugu nahastura 5 bat minutuan. Irabiagailu baten besoaz jo eta iragazki mehe batez …
Ikusi guztia


Karamelu saltsa
Karamelu saltsa – Osagaiak 250 g azukre Litro erdia esnegain likido 5 koilarakada esnegain likido Karamelu saltsa Errezeta Eltze bat jarriko dugu sutan, su ez oso bizian, eta ipurdia berotu arte utziko dugu. Gero bereizi …
Ikusi guztia


Kakao saltsa
Kakao saltsa – Osagaiak 300 g ur 240 g azukre 160 g esnegain likido Kakao hautsa, 160 g Errezeta Eltze batean urari azukrea eta esnegaina nahasi eta irakin arte berotuko dugu. Beste ontzi batean, gopor …
Ikusi guztia


Intxaur saltsa
Intxaur saltsa – Osagaiak 250 g intxaur, zurituak Litro erdia esne Litro erdia esnegain urtu 250 g azukre Kanela, adaxka bat Errezeta Zurezko mailu batez zanpatuko ditugu intxaurrak, edo motrailuan, nahi bezala. Ore fin bat …
Ikusi guztia


Praline saltsa
Praline saltsa – Osagaiak Litro laurdena saltsa ingeles Litro laurdena esnegain erdi harrotu Fruitu lehorren pralinea, 5 koilarakada Errezeta Pralinerik ez badaukagu, etxean presta dezakegu, irabiagailuan fruitu lehorrak, txigortuak eta zurituak, sarturik: kakahueteak, arbendolak, pistatxoak …
Ikusi guztia


Txokolate saltsa
Txokolate saltsa – Osagaiak Hiru litro laurden ur 600 g azukre 250 g txokolate mingots 250 g esnegain likido … Errezeta Su ezti-eztian, eltze batean, ura, azukrea eta txokolatea jarriko ditugu. Irakiten hasten denean, esnegaina …
Ikusi guztia


Krema ingelesa, dietakoa
krema ingelesa, dietakoa – Osagaiak Litro bat esne erdi gaingabetu 12 gorringo 60 g Canderel, hautsetan 2 bainila leka, irekiak eta aletuak 4 koilarakada bete esnegain Krema ingelesa Errezeta Bainilak ireki, aletu eta leka horiekin …
Ikusi guztia


Saltsa ingelesa
Saltsa ingelesa Osagaiak 8 arrautza gorringo 150 g azukre Litro erdi bat esne Bi bainila leka 15 koilarakada esnegain likido Errezeta Bainila lekak ireki, luzetara, barrena marruskatu labana baten muturrarekin eta esnera bota. Eltze batean …
Ikusi guztia


Sagar jelea
Sagar jelea – Osagaiak 6 kg errege-sagar azalarekin, zuztarrik gabe eta 6 ataletan moztuak 4 l ur 75 g azukre Errezeta Kazola zabal batean, su bizian jarriko ditugu sagar atalak urarekin batean. Tapatu egingo dugu …
Ikusi guztia


Mugurdi saltsa
Osagaiak 2 kg mugurdi 200 g azukre Errezeta Kazola batean ipiniko ditugu osagaiak. Su ezti-eztian jarri eta egosten edukiko dugu nahastura 5 bat minutuan. Irabiagailu baten besoaz jo eta iragazki mehe batez pasatuko dugu ondoren …
Ikusi guztia


Mertxika zopa gozoa moskatelaren kutsuan
Osagaiak 6 mertxika edo melokotoi eder Moskatel botila bat Bainila adaxka bat, irekia eta aletua Litro bat ur 500 g azukre 2 laranjen zukua eta azala 2 limoiren zukua eta azala *Lau pertsonentzat Errezeta Mertxikak …
Ikusi guztia


Almibarra
Almibarra saltsa gozo oinarrizko oso erabilia da gozogintzan eta geuk nahi bezalako lodiera emanen diogu, ia-ia ur izatetik, lika edo pegamendu moduko bat izateraino. Honen bitartez busti ahal izango ditugu, adibidez, bizkotxo-xafla batzuk, haietaz egingo …
Ikusi guztia