- Bistaratze aukerak
EDATEKOAK



Limoi sorbetea cavaren kutsuan
Limoi sorbetea cavaren kutsuan – Osagaiak 300 g limoi sorbeteko litro erdia cava, oso hotza Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, edontzi hotzetan isuriko duguna, ateratzeko …
Ikusi guztia


Patxarana
Patxarana – Osagaiak Basaran freskoak, onduak, kilo bat Patxarana egiteko anis berezia, 3 litro Kafe ale batzuk … Errezeta Ongi garbitu basaranak, uretan, gero lehortu eta hurrena bidoi edo bonbila handi batean sartu. Ondoren anisa …
Ikusi guztia


Masusta edari gasduna
Masusta edari gasduna – Osagaiak Masustak, eskutada eder bat Limoi erdiaren zukua Gaseosa botila bat, hotz-hotza Errezeta Baso-irabiagailu baten ontzian masustak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure ilun ongi krematsu …
Ikusi guztia


Laranjada
Laranjada – Osagaiak 6 laranjaren zukua Azukrea, norberaren gogara Ur hotza Izotza Errezeta Pitxer edo txarro handi batean, hainbat koilarakada azukrerekin nahasiko dugu laranja zukua. Bizkor nahasiko dugu dena, azukrea ongi disolbatzeko. Izotz koskor eder …
Ikusi guztia


Sangria
Sangria – Osagaiak Ardo beltz gaztea, botila bat 2 koilarakada azukre Laranja bat eta limoi bat, puska handi samarretan zatituak Laranja erdi baten eta limoi erdi baten zukua Kalitate oneko moskatela, litro laurdena Izotzak … …
Ikusi guztia


Mugurdi eta mertxika ur izoztua
Mugurdi eta mertxika ur izoztua – Osagaiak Marrubi garbiak eta mertxika mamia, zuritua eta hezurrik gabe, kilo bat Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta …
Ikusi guztia


Esne merengatu pattarra
Esne merengatu pattarra – Osagaiak 800 g esne 200 g esnegain likido Laranja edo limoi azal puska eder bat Kanela txotx bat 175 g azukre 150 g ron Arrautza zuringoak (200 g) + 25 g …
Ikusi guztia


Limontxeloa
Limontxeloa – Osagaiak Litro bat alkohol etiliko, 95º-koa 7 limoi, horiak eta usain goxokoak Litro bat ur + baso bat 250 g azukre Limontxelo Errezeta Alkohol etilikoan 7 limoi horien azal birrindua sartuko dugu (alde …
Ikusi guztia


Sangria flamenkoa
Sangria flamenkoa – Osagaiak Ardo beltz gaztea, litro bat 6 koilarakada azukre Litro laurden bat Pedro Ximenez Laranja bat eta limoi bat, puska handitan Izotzak Errezeta Pitxer eder batean ardo botila hustuko dugu. Azukre pixka …
Ikusi guztia


Txakolin sangria kaia eran
Txakolin sangria kaia eran – Osagaiak Kalitate oneko txakolina botila bat Laranja bat eta limoi bat, puska handi samarretan zatituak Marrubiak edo beste atsegin duzn frutarik Limoi Schweppes baten erdia Laranja Schweppes baten erdia Whiski pixka …
Ikusi guztia


Likore pontxea
Likore pontxea – Osagaiak Kg bat azukre Botila bat cointreau Litro laurdena ron zahar Litro laurdena benedictine 4 laranja, puskatan 4 sagar, puskatan 4 banana, xerratan Mahats mordo eder bat, aletua 2 udare, puskatan 4 …
Ikusi guztia


Cava-izotza nola egin
Cava-izotza nola egin – Osagaiak Bainila leka bat, irekia eta aletua Laranja erdi baten azala, birrindua Litro laurdena ur 300 g azukre Botila bat cava Errezeta Eltze txiki batean jarriko ditugu ura, azukrea eta cava …
Ikusi guztia


Whiski eta kanela pattarra
Whiski eta kanela pattarra – Osagaiak 125 g azukre 300 g esne 900 g esnegain likido 10 koilarakada whiski 2 kanela txotx Errezeta Esnea, esnegaina eta azukrea eltze batean nahasi. Kanela txotxak sartu ondoren, sutan …
Ikusi guztia


Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea
Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea – Osagaiak 800 ml esne 120 g abena edo olo 2 platano kakaoa 120 g azukre moreno edo panela galleta edo bizkotxoa (aukerakoa) … Errezeta …
Ikusi guztia


Hur eta kakao pattarra
Hur eta kakao pattarra – Osagaiak 500 g esne 500 g esnegain likido 300 g hur-praline Kakao hautsa, 4 koilarakada txiki 150 g hur pattar … Errezeta Eltze batera esnea eta esnegaina bota, eta irakitan …
Ikusi guztia


Mugurdi ur-izoztua
Mugurdi ur-izoztua – Osagaiak Kilo bat mugurdi Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak sartu. Minutu batez dena xehatu eta …
Ikusi guztia


Mugurdi edari gasduna
Mugurdi edari gasduna Osagaiak Mugurdiak, eskutada eder bat Limoi erdiaren zukua Gaseosa botila bat, hotz-hotza Errezeta Baso-irabiagailu baten ontzian mugurdiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure gorrixka ongi krematsu eta …
Ikusi guztia


Marrubi edari gasduna
Marrubi edari gasduna Osagaiak Marrubi garbiak eta txortenik gabeak, eskutada eder bat Limoi erdiaren zukua Gaseosa botila bat, hotz-hotza Errezeta Baso-irabiagailu baten ontzian marrubiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure …
Ikusi guztia


Limonada
Limonada Osagaiak 6 limoiren zukua Azukrea, norberaren gogara Ur hotza Izotza … Errezeta Pitxer edo txarro handi batean, hainbat koilarakada azukrerekin nahasiko dugu limoi zukua. Bizkor nahasiko dugu dena, azukrea ongi disolbatzeko. Izotz koskor eder …
Ikusi guztia


Laranja sorbetea champagnearen kutsuan
Laranja sorbetea champagnearen kutsuan – Osagaiak 300 g laranja sorbeteko litro erdia champagne, oso hotza Laranja sorbetea champagnearen kutsuan Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, edontzi …
Ikusi guztia


Limoi sorbetea ronaren kutsuan
Limoi sorbetea ronaren kutsuan – Osagaiak 300 g limoi sorbeteko 2 dl ron zuri edo Kubako ron zaharra, hozkailuan hoztua Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, …
Ikusi guztia


Kakahuete pattar krematsua
Kakahuete pattar krematsua – Osagaiak 22,5 cl ur 75 cl esne Kakahuete gurina, 100 g 30 g azukre Kakao hauts zimiko bat Gatz pixar bat Ron urtetsua, 4 koilarakada handi Errezeta Ura eta esnea irakinarazi …
Ikusi guztia


Limoi sorbetea vodkaren kutsuan
Limoi sorbetea vodkaren kutsuan – Osagaiak 300 g limoi sorbeteko 2 dl vodka errusiar, hozkailuan hoztua edo izozkailutik atera berria Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, …
Ikusi guztia


Arrozesne pattarra
Arrozesne pattarra – Osagaiak 900 g esne 900 g esnegain likido 200 g arroz 300 g azukre 10 koilarakada kanela pattar edo uxuala Kanela txotx txiki bat … Errezeta Esnea eta esnegaina kazola batean sartu …
Ikusi guztia


Pomelada
Pomelada – Osagaiak 6 pomeloren zukua Azukrea, norberaren gogara Ur hotza Izotza Pomelada Errezeta Pitxer edo txarro handi batean, hainbat koilarakada azukrerekin nahasiko dugu pomelo zukua. Bizkor nahasiko dugu dena, azukrea ongi disolbatzeko. Izotz koskor …
Ikusi guztia


Mugurdi eta marrubi ur izoztua
Mugurdi eta marrubi ur izoztua – Osagaiak Mugurdi eta marrubi garbiak, kilo bat Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak …
Ikusi guztia


Marrubi ur izoztua
Marrubi ur izoztua – Osagaiak Kilo bat marrubi Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak sartu. Minutu batez dena xehatu …
Ikusi guztia