Menua

Mugurdi eta marrubi ur izoztua

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Mugurdi eta marrubi ur izoztua – 

Osagaiak

  • Mugurdi eta marrubi garbiak, kilo bat
  • Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl
  • Limoi baten zukua
  • Ur hotz-hotza, 1,7 litro
  • 300 g azukre

Errezeta

Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak sartu. Minutu batez dena xehatu eta nahastura iragazki batetik pasaraziko dugu. Edaria botila pare batean sartu eta hozkailuan freskatzen utziko dugu. Hotz-hotza edan behar da.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Mugurdiak chantilly kremarekin

Osagaiak 750 g mugurdi, ongi onduak Chantilly krema, litro erdia Errezeta Ziur egon behar dugu mugurdiek xomorrorik ez dutela eta txortena gogor eta arantzatsua dutela. Behar izanez gero, uretan pasa eta poliki-poliki xukatuko ditugu zapi …

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin –  Osagaiak 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak Ezti pixar bat Laranja zukua, litro laurdena Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin Errezeta Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik …

sukaldean-fondo0

Mugurdi salteatuak bainila izozkiarekin

Osagaiak 500 g mugurdi, txortena kenduta 4 koilarakada azukre beltz 2 koilarakada gurin Limoi ur tanta batzuk Bainila izozkia Errezeta Zartagin handi batean azukrea paratu eta karamelu itxura har dezala su motelean. Pixka bat gorritu …

mugurdi edaria

Mugurdi edari gasduna

Mugurdi edari gasduna Osagaiak Mugurdiak, eskutada eder bat Limoi erdiaren zukua Gaseosa botila bat, hotz-hotza Errezeta Baso-irabiagailu baten ontzian mugurdiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure gorrixka ongi krematsu eta …

marrubi edari gasduna

Marrubi edari gasduna

Marrubi edari gasduna Osagaiak Marrubi garbiak eta txortenik gabeak, eskutada eder bat Limoi erdiaren zukua Gaseosa botila bat, hotz-hotza Errezeta Baso-irabiagailu baten ontzian marrubiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure …