Menua

Txakolin sangria kaia eran

  • Txakolin-sangria-kaia-eran2
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txakolin sangria kaia eran – 

Osagaiak

  • Kalitate oneko txakolina botila bat
  • Laranja bat eta limoi bat, puska handi samarretan zatituak
  • Marrubiak edo beste atsegin duzn frutarik
  • Limoi Schweppes baten erdia
  • Laranja Schweppes baten erdia
  • Whiski pixka bat
  • Cointreau pixka bat
  • Azukre pixka bat
  • Izotzak

Errezeta

Pitxer eder batean txakolin botila hustuko dugu. Azukre pixka bat gehitu eta baita laranja eta limoi puskak ere. Fruta puskak eskuz zanpatuko ditugu, beren zuku guztia aska dezaten, eta gero puska zanpatuak ere sartu. Gero izotz mordoa gehitu, puska handitan eta, bukatzeko, edari gasdunak, whiskia eta cointreaua. Txakolina garratza den edo ez den, horren arabera azukre gehiago edo gutxiago eman. Azkenean, sangria probatu azukrez ongi dagoen jakiteko. Eta ahalik lasterrena zerbitzatu.

Txakolin sangria kaia eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Sangria

Sangria

Sangria –  Osagaiak Ardo beltz gaztea, botila bat 2 koilarakada azukre Laranja bat eta limoi bat, puska handi samarretan zatituak Laranja erdi baten eta limoi erdi baten zukua Kalitate oneko moskatela, litro laurdena Izotzak … …

limoi sorbetea

Limoi sorbetea vodkaren kutsuan

Limoi sorbetea vodkaren kutsuan –  Osagaiak 300 g limoi sorbeteko 2 dl vodka errusiar, hozkailuan hoztua edo izozkailutik atera berria Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, …

Laranja eta tipulin entsalada

Laranja eta tipulin entsalada

Laranja eta tipulin entsalada –  Osagaiak 5 laranja mamitsu Tipulin fresko eta xamur bat, zerrenda oso mehetan moztua Oliba olio birjina estra Gatza … Errezeta Zuritu eta atal loditan edo xerratan moztuko ditugu laranjak. Oso …

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan –  Osagaiak 300 g laranja sorbeteko litro erdia champagne, oso hotza Laranja sorbetea champagnearen kutsuan Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, edontzi …

limoi moussea

Limoi moussea

Limoi moussea – Osagaiak 200 g esnegain likido 250 g azukre 10 arrautza gorringo 150 g limoi zuku 60 g gelatina-hautsa 200 g arrautza zuringo … Errezeta Esnegaina, 100 gramo azukre eta arrautza gorringoak kazola …