Menua

Marrubi edari gasduna

  • marrubi edari gasduna
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Marrubi edari gasduna

Osagaiak

  • Marrubi garbiak eta txortenik gabeak, eskutada eder bat
  • Limoi erdiaren zukua
  • Gaseosa botila bat, hotz-hotza

Errezeta

Baso-irabiagailu baten ontzian marrubiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure gorrixka ongi krematsu eta pikorrik gabea egin dadin. Gaseosa pixka bat gehituko dugu purea egiten laguntzeko eta irabiatzetik geldituko gara. Estalkia ireki eta gainerako gaseosa gehitu, fruta-purearekin nahas dadin. Azukre edo sakarina pixka bat ere gehitzen ahal diogu, are gozoagoa izatea nahi badugu.

Edukia izotz asko sartutako pitxer batean isuri eta ahalik lasterren zerbitzatu. Pitxerrean menta hostoren bat edo berbena limoi-usainaren hostoren bat sartzen badugu, edaria askoz goxoagoa egongo da.

Marrubi edari gasduna

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Krema-tarta-marrubiekin

Krema tarta marrubiekin

Krema tarta marrubiekin –  Osagaiak Tarta-hondo bat, labean erretako ore hautsi fin batez estalia, hotza Litro erdia krema edo krema arin, gustuen arabera Marrubi freskoak, txortenik gabe Azukrea hautsetan Errezeta Kontu handiz, moldearen ertzak ez …

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin

Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin –  Osagaiak 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak Ezti pixar bat Laranja zukua, litro laurdena Marrubiak laranja zuku eta eztiarekin Errezeta Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik …

marrubiak

Marrubiak garbitzeko era

Marrubiak garbitzeko era –  Beharrezkoak ur xorrotada bat Teknika Sasoiko dauden ala ez jakiteko, erreparatu zuztar edo txorten berdea fresko ote dagoen, ez dadila zimeldua egon, hori da seinalea. Eta jakina, marrubiak ez daitezela mailatuak …

Mugurdi

Mugurdi eta marrubi ur izoztua

Mugurdi eta marrubi ur izoztua –  Osagaiak Mugurdi eta marrubi garbiak, kilo bat Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak …

marrubiak

Marrubi ur izoztua

Marrubi ur izoztua –  Osagaiak Kilo bat marrubi Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak sartu. Minutu batez dena xehatu …