Menua

Txokolate eta banana tarta

  • Txokolate eta banana tarta
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txokolate eta banana tarta – 

Osagaiak

  • Tarta molde bat, ore hautsiz edo hostorez estalia, labean errea
  • 2 banana heldu
  • Litro erdia esnegain
  • 100 g azukre
  • 5 arrautza
  • 90 g txokolate beltz
  • 30 g txokolate esnedun

Txokolate eta banana tarta

Errezeta

Luzeran mehe edo xerratan moztuko ditugu bananak, hobekien moldatzen garen eran. Labean gorrituriko moldearen hondoa tapizatuko dugu ondoren banana puska horiekin, hutsunerik utzi gabe. Urtu eta gainerako osagaiekin nahasiko dugu txokolatea, hotzean jorik. Labean gorrituriko moldean isuriko dugu ondoren orea, platano xerra edo puska luzeen gainean. Aurrez 150º-tan beroturiko labean sartuko dugu ondoren, eta hartan edukiko dugu 20-30 minutuan. Mamitsu geratuko da barrua, bestela lehortu egiten da. Labeko tenperatura errespetatu behar da. Moldeari eragin eta barrua dardarka ageri behar du. Oso garrantzitsua da hau, horrela bada krematsu geldituko da hoztu eta gero.

Tartaren estalkia egingo dugu ondoren. Hona hemen osagaiak: 100 g txokolate beltz,50 g txokolate esnedun, koilarakada eder bat gurin hotz eta 5 koilarakada esnegain urtu. Mikrouhinetan, indar apalenean, urtuko ditugu txokolateak gopor batean, kontu handiz, erre ez daitezen. Labetik atera bezain laster erantsiko ditugu, bira eta bira, gurina eta esnegain urtua. Ongi loditu eta azal distiratsua lortu duenean irauliko dugu txokolatea labean erretako tartaren gainean. Egoki banatuko dugu txokolatea gainazal guztian. Prest dago. Hiru geruzatan mamituriko tarta bat.

Txokolate eta banana tarta

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Banana plum cake

Banana plum cake

Banana plum cake –  Osagaiak Kg erdi banana, helduak eta zurituak 175 g gurin guri 125 g irin 125 g azukre-hauts 2 arrautza Ximiko bat legamia-hauts Koilarakada bat ezti Gatza, ximiko bat Banana plum cake Errezeta …

pontxea

Likore pontxea

Likore pontxea –  Osagaiak Kg bat azukre Botila bat cointreau Litro laurdena ron zahar Litro laurdena benedictine 4 laranja, puskatan 4 sagar, puskatan 4 banana, xerratan Mahats mordo eder bat, aletua 2 udare, puskatan 4 …

Tiramisua-2

Tiramisua

Tiramisua –  Osagaiak 5 arrautza 75 g azukre 75 g irin Kafe bat bikoitza eta beltza, expresoa Pattar zorrotada eder bat (amaretto) 4 arrautza gorringo 8 koilarakada azukre Mascarpone gazta krematsua, 250 g 4 arrautza …

Txokolate terrina erraza

Txokolate terrina erraza

Txokolate terrina erraza –  Osagaiak Bizkotxoa egiteko: 4 arrautza 125 g azukre 80 g irin Ximiko bat legamia hauts Trufa egiteko: 800 g txokolate beltz 3 gorringo 100 g gurin guri Arrautza zuringo bat, harrotua …

Txokolate tarta mamitua

Txokolate tarta mamitua

Txokolate tarta mamitua –  Osagaiak Tarta molde bat, ore hautsiz edo hostorez estalia, labean errea Litro erdia esnegain 100 g azukre 5 arrautza 90 g txokolate beltz 30 g txokolate esnedun Tartaren estalkia osagaiak: 100 …