Menua

Txokolate tarta mamitua

  • Txokolate tarta mamitua
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txokolate tarta mamitua – 

Osagaiak

  • Tarta molde bat, ore hautsiz edo hostorez estalia, labean errea
  • Litro erdia esnegain
  • 100 g azukre
  • 5 arrautza
  • 90 g txokolate beltz
  • 30 g txokolate esnedun
  • Tartaren estalkia osagaiak:
  • 100 g txokolate beltz
  • 50 g txokolate esnedun
  • Koilarakada eder bat gurin hotz
  • 5 koilarakada esnegain urtu

Errezeta

Urtu eta gainerako osagaiekin nahasiko dugu txokolatea, hotzean jorik. Labean orearekin gorrituriko moldean isuriko dugu ondoren orea. Aurrez 150º-tan beroturiko labean sartuko dugu ondoren, eta hartan edukiko dugu 20-30 minutuan. Mamitsu geratuko da barrua, bestela lehortu egiten da. Labeko tenperatura errespetatu behar da. Moldeari eragin eta barrua dardarka ageri behar du. Oso garrantzitsua da hau, horrela bada krematsu geldituko da hoztu eta gero.

Tartaren estalkia egingo dugu ondoren. Mikrouhinetan, indar apalenean, urtuko ditugu txokolateak gopor batean, kontu handiz, erre ez daitezen. Labetik atera bezain laster erantsiko ditugu, bira eta bira, gurina eta esnegain urtua. Ongi loditu eta azal distiratsua lortu duenean irauliko dugu txokolatea labean erretako tartaren gainean. Egoki banatuko dugu txokolatea gainazal guztian. Prest dago. Bi geruzatan mamituriko tarta bat.

Txokolate tarta mamitua

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

txokolate saltsa

Txokolate saltsa

Txokolate saltsa –  Osagaiak Hiru litro laurden ur 600 g azukre 250 g txokolate mingots 250 g esnegain likido … Errezeta Su ezti-eztian, eltze batean, ura, azukrea eta txokolatea jarriko ditugu. Irakiten hasten denean, esnegaina …

Tiramisua-2

Tiramisua

Tiramisua –  Osagaiak 5 arrautza 75 g azukre 75 g irin Kafe bat bikoitza eta beltza, expresoa Pattar zorrotada eder bat (amaretto) 4 arrautza gorringo 8 koilarakada azukre Mascarpone gazta krematsua, 250 g 4 arrautza …

TxokolateMoussea2

Txokolate moussea

Txokolate moussea –  Osagaiak 300 g txokolatea ilun, kalitate onekoa 2 arrautza eta 2 gorringo 5 koilarakada azukre Litro erdia esnegain, harrotua Xorta bat ron * Lau pertsonentzat Errezeta Ontzatan moztu eta gopor batean sartuko …

Txokolate beroa

Txokolate beroa

Txokolate beroa –  Osagaiak Litro erdia esne Gurina, zati eder bat 100 g txokolate beltza, kalitate onekoa eta zatitua 2 koilarakada azukre beltz Txokolate beroa Errezeta Kazola batean, su ezti-eztian edukiko ditugu esnea eta azukrea …

Txokolate terrina erraza

Txokolate terrina erraza

Txokolate terrina erraza –  Osagaiak Bizkotxoa egiteko: 4 arrautza 125 g azukre 80 g irin Ximiko bat legamia hauts Trufa egiteko: 800 g txokolate beltz 3 gorringo 100 g gurin guri Arrautza zuringo bat, harrotua …