Menua
  • Bistaratze aukerak

Zainzuria

zainzuri zopazainzuri zopazainzuri zopa

Zainzuri zopa

Zainzuri zopa Osagaiak Litro erdia salda edo ura Kg erdia zainzuri, zurituak eta alde gogorrak kenduak, finki moztuak 12 koilarakada esnegain urtu 2 arrautza gorringo azukrea, zimiko bat gatza, zimiko bat Errezeta Ur ugari jarriko …

Ikusi guztia  
zainzuriak-saltsanzainzuriak-saltsanzainzuriak-saltsan

Zainzuriak saltsan

Zainzuriak saltsan Osagaiak Bi zainzuri sorta, modu naturalean egosiak Irina Arrautza joa Perrexil xehatua Baratxuri ale bat, txiki-txiki egina Oliba olioa edo frijitzeko ekilore olioa 3 koilarakada oliba olio Tipulin handi bat, txiki-txiki egina Zainzuriak …

Ikusi guztia  
zainzuria-arraultzekin-2zainzuria-arraultzekin-2zainzuria-arraultzekin-2

Zainzuriak arrautza irakinekin

Zainzuriak arrautza irakinekin Osagaiak 24 zainzuri lodi zuri, egosiak edo bestela kontserba onekoak 8 arrautza, oso freskoak 2 dl sagardo-ozpin 2 litro ur 4 koilarakada handi oliba olio birjina Gatza Errezeta Kazola batean (altua eta …

Ikusi guztia  
zainzuriak-tenpuranzainzuriak-tenpuranzainzuriak-tenpuran

Zainzuriak tenpuran

Zainzuriak tenpuran Osagaiak Zainzuri zuriak, sorta handi bat 150 g irin Litro laurden bat ur Azukre pixka bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Koilarakada erdi bat gatz Oliba olioa edo frijitzeko ekilore olioa Errezeta Irina, …

Ikusi guztia  
zainzuri salteatuakzainzuri salteatuakzainzuri salteatuak

Zainzuri salteatuak

Zainzuri salteatuak Osagaiak Zainzuri zuriak, 2 sorta Koilarakada bat oliba olio Gatza Errezeta Zainzuriei beheko alde gogor eta lurtsua kenduko diegu. Horretarako, behe-behetik tolestu zainzuria eskuekin. Zainzuria alde zati ez hain gogorretik hauts dadin lortuko …

Ikusi guztia  
zainzuri tortilazainzuri tortilazainzuri tortila

Zainzuri tortila

Zainzuri tortila Osagaiak Sorta bat zainzuri 3 koilarakada oliba olio 8 arrautza, joak eta gatza emanak Gatza Errezeta Alde gogorra eta lurtsua kenduko diegu zainzuriei. Zuritu. Muturra bereizi, 2 bat zm, eta xerra finetan moztuko …

Ikusi guztia  
zainzuriak ilarzainzuriak ilarzainzuriak ilar

Zainzuriak ilar freskoekin

Zainzuriak ilar freskoekin Osagaiak Sorta bat zainzuri fresko Ura eta gatza 800 g ilar fresko, xamur eta txiki (lekak gordeko ditugu, zabalik) 10 koilarakada ilar leka salda Tipulin fresko bat, pikatua 2 baratxuri ale, xehatuak …

Ikusi guztia  
zainzuriakzainzuriakzainzuriak

Zainzuriak beren horretan

Zainzuriak beren horretan Osagaiak Zainzuri zuri freskoak, 2 sorta Ura eta gatza Errezeta Zainzuriei beheko alde gogor eta lurtsua kenduko diegu. Horretarako, behe-behetik tolestu zainzuria eskuekin. Zainzuria alde zati ez hain gogorretik hauts dadin lortuko …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari zainzuri arrautzopila

Osagaiak 2 sorta gari-zainzuri 3 koilarakada oliba olio 8 arrautza, joak eta gatza emanak Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Alde gogorra eta lurtsua kenduko diegu gari-zainzuriei. zuritu. Muturra bereizi, 2 bat cm, eta xerra mehetan moztuko …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuri salteatuak idiazabal gaztarekin

Osagaiak Gari-zainzuriak, 2 sorta 2 koilarakada gurin Koilarakada bat oliba olio Idiazabalgo gazta puska bat, arraspatu berria Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Zainzuriei beheko alde gogor eta lurtsua kenduko diegu. Horretarako, behe-behetik tolestu zainzuria eskuekin. Zainzuria …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuri zopa hotza

Osagaiak Litro erdia salda edo ur Gari-zainzuriak fin txikituta, pixka bat zurituak eta beheko alde gogorra kenduta. Kilo erdia. 12 koilarakada esnegain likido 2 arrautza gorringo Azukre pixka bat Gatz pixka bat *Lau pertsonentzat Errezeta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuriak arrautza irakinarekin

Osagaiak 36 gari-zainzuri, modu naturalean egosiak, edo kontserbakoak 8 arrautza oso fresko 2 dezilitro sagardo-ozpin 2 litro ur Oliba olio birjina, 4 koilarakada handi Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Eltze bat hartu, ahal dela altua eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuriak beren horretan

Osagaiak Gari-zainzuri freskoak, 2 sorta Ura eta gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Zainzuriei beheko alde gogor eta lurtsua kenduko diegu. Horretarako, behe-behetik tolestu zainzuria eskuekin. Zainzuria alde zati ez hain gogorretik hauts dadin lortuko dugu. Gero …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuriak salteatuta

Osagaiak Gari-zainzuriak, 2 sorta 2 koilarakada oliba olio Gatza Errezeta Zainzuriei beheko alde gogor eta lurtsua kenduko diegu. Horretarako, behe-behetik tolestu zainzuria eskuekin. Zainzuria alde zati ez hain gogorretik hauts dadin lortuko dugu. Gero zuritu. …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuriak tenpuran

Osagaiak Gari-zainzuriak, sorta handi bat 150 g irin Litro laurden bat ur Azukre pixka bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Koilarakada erdi bat gatz Oliba olioa edo frijitzeko ekilore olioa Errezeta Irina, gatza, azukrea eta …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Gari-zainzuriak arandoiekin

Osagaiak Bi sorta gari-zainzuri 200 g arandoi, arkume nahiz txahalarenak 2 baratxuri ale, xerratan 5 koilarakada oliba olio Gurina, mutur bat Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Ordu erdian edukiko ditugu arandoiak ur hotzean. Lehortu eta garbitu …

Ikusi guztia