Menua

Txokolate eta banana tarta

  • Txokolate eta banana tarta
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txokolate eta banana tarta – 

Osagaiak

  • Tarta molde bat, ore hautsiz edo hostorez estalia, labean errea
  • 2 banana heldu
  • Litro erdia esnegain
  • 100 g azukre
  • 5 arrautza
  • 90 g txokolate beltz
  • 30 g txokolate esnedun

Txokolate eta banana tarta

Errezeta

Luzeran mehe edo xerratan moztuko ditugu bananak, hobekien moldatzen garen eran. Labean gorrituriko moldearen hondoa tapizatuko dugu ondoren banana puska horiekin, hutsunerik utzi gabe. Urtu eta gainerako osagaiekin nahasiko dugu txokolatea, hotzean jorik. Labean gorrituriko moldean isuriko dugu ondoren orea, platano xerra edo puska luzeen gainean. Aurrez 150º-tan beroturiko labean sartuko dugu ondoren, eta hartan edukiko dugu 20-30 minutuan. Mamitsu geratuko da barrua, bestela lehortu egiten da. Labeko tenperatura errespetatu behar da. Moldeari eragin eta barrua dardarka ageri behar du. Oso garrantzitsua da hau, horrela bada krematsu geldituko da hoztu eta gero.

Tartaren estalkia egingo dugu ondoren. Hona hemen osagaiak: 100 g txokolate beltz,50 g txokolate esnedun, koilarakada eder bat gurin hotz eta 5 koilarakada esnegain urtu. Mikrouhinetan, indar apalenean, urtuko ditugu txokolateak gopor batean, kontu handiz, erre ez daitezen. Labetik atera bezain laster erantsiko ditugu, bira eta bira, gurina eta esnegain urtua. Ongi loditu eta azal distiratsua lortu duenean irauliko dugu txokolatea labean erretako tartaren gainean. Egoki banatuko dugu txokolatea gainazal guztian. Prest dago. Hiru geruzatan mamituriko tarta bat.

Txokolate eta banana tarta

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Txokolate beroa

Txokolate beroa

Txokolate beroa –  Osagaiak Litro erdia esne Gurina, zati eder bat 100 g txokolate beltza, kalitate onekoa eta zatitua 2 koilarakada azukre beltz Txokolate beroa Errezeta Kazola batean, su ezti-eztian edukiko ditugu esnea eta azukrea …

Txokolate krema mamitua

Txokolate krema mamitua

Txokolate krema mamitua –  Osagaiak 200 g txokolate ilun, kalitate onekoa Litro laurdena esne Litro laurdena esnegain urtu 4 arrautza gorringo 6 koilarakada azukre Koilarakada mutur bat kafe disolbagarri, nescafe modukoa Txokolate krema mamitua Errezeta …

Tiramisua-2

Tiramisua

Tiramisua –  Osagaiak 5 arrautza 75 g azukre 75 g irin Kafe bat bikoitza eta beltza, expresoa Pattar zorrotada eder bat (amaretto) 4 arrautza gorringo 8 koilarakada azukre Mascarpone gazta krematsua, 250 g 4 arrautza …

Banana plum cake

Banana plum cake

Banana plum cake –  Osagaiak Kg erdi banana, helduak eta zurituak 175 g gurin guri 125 g irin 125 g azukre-hauts 2 arrautza Ximiko bat legamia-hauts Koilarakada bat ezti Gatza, ximiko bat Banana plum cake Errezeta …

pontxea

Likore pontxea

Likore pontxea –  Osagaiak Kg bat azukre Botila bat cointreau Litro laurdena ron zahar Litro laurdena benedictine 4 laranja, puskatan 4 sagar, puskatan 4 banana, xerratan Mahats mordo eder bat, aletua 2 udare, puskatan 4 …