Menua

Txokolate krema mamitua

  • Txokolate krema mamitua
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txokolate krema mamitua – 

Osagaiak

  • 200 g txokolate ilun, kalitate onekoa
  • Litro laurdena esne
  • Litro laurdena esnegain urtu
  • 4 arrautza gorringo
  • 6 koilarakada azukre
  • Koilarakada mutur bat kafe disolbagarri, nescafe modukoa

Txokolate krema mamitua

Errezeta

Kazola batean egosiko ditugu esnea, esnegaina eta nescafea, irakin arte. Gopor batean, azukrearekin batera joko ditugu arrautza gorringoak, ore krematsu bat lortu arte. Kazolako gaiekin nahasi eta su ezti-eztian edukiko dugu guztia berotzen, irakiten utzi gabe, eta zurezko espatula batez biraka eraginez gelditu gabe, lodi dadin. 10 bat minutuan egongo gara horrela. Oso garrantzitsua da ez irakitea.

Bitartean, txokolatea urtuko dugu gopor batean mikrouhinetan, indar apalenean, erre ez dadin. Adi egon beharra dago eta labeko atea maiz ireki, hori gerta ez dadin. Krema beroa urtutako txokolateari pixkanaka erantsi eta espatula batez nahasiko dugu ondoren. Lau ontzi zabaletan isuri eta ongi tapaturik edukiko dugu krema hozkailuan, pare bat orduan. Jan baino ordu erdi lehenago aterako dugu hozkailutik, hotzegi egon ez dadin. Gogoko izozkiren batekin jango dugu krema.

Txokolate krema mamitua

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

TXOKOLATE TARTA GeoVehrka

Txokolate tarta erraza

Txokolate tarta erraza –  Osagaiak 95 g txokolate beltz 90 g gurin, biguna, pomada baten antzera 45 g irin 150 g azukre 3 arrautza oso . Errezeta Maria bainuan urtuko ditugu lehenik gurina eta txokolatea, …

Txokolate gailetak

Txokolate gailetak

Txokolate gailetak –  Osagaiak 400 g irin Gatza, ximiko bat Bikarbonatoa, ximiko bat 200 g gurin, biguna 150 g azukre 200 g azukre beltz 2 arrautza 250 g txokolatezko pipitak   Errezeta Ontzi batean ipiniko …

Txokolate beroa

Txokolate beroa

Txokolate beroa –  Osagaiak Litro erdia esne Gurina, zati eder bat 100 g txokolate beltza, kalitate onekoa eta zatitua 2 koilarakada azukre beltz Txokolate beroa Errezeta Kazola batean, su ezti-eztian edukiko ditugu esnea eta azukrea …

txokolate trufak

Txokolate trufak

Txokolate trufak –  Osagaiak 300 g txokolate beltz, kalitate onekoa 200 g txokolate esnedun 200 g esnegain likido Kakao hautsa, trufak hartan pasatzeko   Errezeta Esnegaina irakiten jarriko dugu ontzi batean lehenik. Irakiten hasi orduko, …

Brownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran –  Osagaiak 2OOgr kobertura 220gr Gurin 220gr Azukre 70gr Irina 4 Arrautza 1/2 Legamia Fruitu lehorra … Errezeta TRESNAK Katilu bat Irabiagailu Mikrouhina Aiztoa PRESTAKETA Jarri 4 arrautza katilu batean eta …