Menua

Txerri muinak egosteko era

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Beharrezkoak

  • 8 txerri muin
  • Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti
  • Porru bat, pikatua
  • Tipulin bat, pikatua
  • Perrexil adaxka batzuk
  • Xorta bat oliba olio
  • Xorta bat sagardo-ozpin
  • Ura eta gatza

Errezeta

Muinak uretan pasa eta beratzen utziko ditugu ontzi txiki batean, ur ugarian eta izotz puska batzuekin. Gutxienez ordu bete edukiko ditugu beratzen. Horren ostean, kontu handiz eskuan xukatu, eta kendu egingo diegu estaltzen dituen mintza, muinen tarte guztietan sartzen dena, hatz mamiekin tira eginez. Gorde egingo ditugu muinak.

Kazola batean olio pixar bat isuri, eta sueztituko ditugu hartan baratxuriak, porrua, tipulina eta perrexila. Minutu batzuk igaro ondoren, erantsi egingo dugu ozpin pixarra. Lurrintzen utzi eta urez estaliko dugu guztia, gatz apur bat eman ondoan. Irakiten jarriko dugu, eta borborka hasi bezain laster sartuko ditugu poliki-poliki muinak, ura berriro irakiten has dadin arte. Irakiten hasi orduko, sua itzali, eta saldan utziko ditugu pausatzen muinak, salda hoztu arte. Estali eta sartu egingo ditugu hozkailuan. Erabili nahi izatean, saldatik atera eta errezetak dioen bezala prestatuko ditugu.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Eltzekaria nola egin

Osagaiak Porru bat 2 azenario Arbi bat Tipula bat, iltze usaintsu bat ziztaturik duela Baratxuri-buru bat 10 koilarakada oliba olio 2 hanka hezur eta 2 belaun hezur 200 g txerri saiheski 200 g txerri urdai …

txahal muinak

Txahal muinak egosteko era

Txahal muinak egosteko era –  Osagaiak 4 txahal muin Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Perrexil adaxka batzuk Xorta bat oliba olio Xorta bat sagardo-ozpin Ura eta gatza Txahal …

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia 4 gazta xerra, desegingarria 4 xerra mehe txerri solomo adobatu Baratxuri ale bat, xerratan Gatza eta oliba olioa Errezeta Jakiak itsasten ez diren padera batean …

Pikillo piperrak txerri hankaz

Pikillo piperrak txerri hankaz beteak

Pikillo piperrak txerri hankaz beteak –  Osagaiak Saltsan egindako txerri hanka hezurgabetuen errezeta bat Pikillo piperrak, 2 pote Baratxuri-buru bat Oliba olioa 4 tipulin eder, xehatuak Baratxuri ale bat Gatza Pikillo piperrak txerri hankaz beteak …

Txerri aztala dilistekin

Txerri aztala dilistekin

Txerri aztala dilistekin Osagaiak Txerri aztal bat etxean egosia, bere egoste-saldarekin Tipulin bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Azenario bat, pikatua Ximiko bat piperrauts gozo 300 g dilista Baratxuri ale bat, xerratan Oliba olio birjina …