Menua

Sagar konpota

  • sagar konpota
  • KONPOTARAKO B.Carlson
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Sagar konpota

KONPOTARAKO B.CarlsonOsagaiak

  • 9 sagar golden, edo hobe, errege-sagar (Errezilgoak)
  • Dezilitro bat ur
  • Bainila leka bat, irekia eta aletua
  • Limoi baten zukua

Sagar konpota

Errezeta

Sagarrak zuritu eta puska ezberdinetan zatitu, baina bihotza baztertu. Fruta zurituaren puska guztiak kazola handi batean sartuko ditugu, bainila lekarekin, bainila barreneko aleekin eta urarekin batera. Estali eta su motelean berotu dadila, borborka hasten den arte. Handik aurrera 20 bat minutu kontatu. Sutatik baztertu eta limoi zukua gehituko dugu. Hozten utzi behar da azkenik.

Sagar konpota

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Sagar tarta

Sagar tarta kremarik gabe

Sagar tarta kremarik gabe –  Osagaiak Tartak egiteko molde bat, hondoa hostorez estalita. Moldetik zentimetro batzuk kanpora atera behar du hostoreak Hostore disko bat, pixka bat txikiagoa, tarta estaltzeko 8 errege sagar garratz, errezil-sagarrak Gurina, …

Sagar jelea

Sagar jelea

Sagar jelea –  Osagaiak 6 kg errege-sagar azalarekin, zuztarrik gabe eta 6 ataletan moztuak 4 l ur 75 g azukre Errezeta Kazola zabal batean, su bizian jarriko ditugu sagar atalak urarekin batean. Tapatu egingo dugu …

sagar erreak

Sagar erreak

Sagar erreak Osagaiak 8 errege sagar 8 koilarakada azukre Xorta bat sagardo-pattarra Ura, baso erdia Sagar erreak Errezeta Labea berotuko dugu lehenik, 180º-ko tenperaturan. Erretilu batean ipiniko ditugu zortzi sagarrak, osorik, ongi garbitu eta lehortu …

Sagar eta erromero konpota

Sagar eta erromero konpota

Sagar eta erromero konpota –  Osagaiak 8 sagar, zurituak eta dado handietan zatituak 8 koilarakada azukre Gurina, puska handi bat Erromero adaxka bat Limoi baten zukua Sagar eta erromero konpota Errezeta Gurina kazola zabal batean …

Sagar, udare eta bainila konpota

Sagar, udare eta bainila konpota

Sagar, udare eta bainila konpota –  Osagaiak 6 sagar 6 udare 10 koilarakada ur Bainila adaxka bat, ireki eta aletua Limoi baten zukua Errezeta Sagarrak zuritu eta puska irregularretan zatituko ditugu lehenik, barneko zuztarra kenduta. …