Menua

Krema katalana marina eran

  • krema katalana
  • Errezeta
  • Iruzkin 1
  • Antzeko errezetak

Krema katalana marina eran – 

Osagaiak

  • 1/2 litro esne
  • limoi baten azala
  • kanela – zotz bat
  • 30 gr arto-irina
  • 6 gorringo
  • 9 koilarakada azukre
  • ziropea

TRESNAK

  • lau bol
  • koilara
  • pot bat
  • irabiagailua


Errezeta

  1. Gorde ezazu bol batean esne pixka bat aurrerago erabiltzeko arto-irinarekin. Jarri soberan dagoen esnea pote batean.
  2. Jarri esneari limoiaren azala eta kanela-zotza. Utzi irakiten eta itzali sua.
  3. Egin ore bat esne gordearekin eta arto-irinarekin.
  4. Jarraitzeko, nahastu gorringoak eta azukrea irabiagailuarekin masa arro bat egiteko.
  5. Nahastu esnea eta jarri arto-irina eta azukre gorringoarekin.
  6. Jarri bol batean suaren gainean. Sua oso poliki ez irakiteko eta mozteko.
  7. Ikusten baduzu loditzen dela, kendu sua.
Krema katalana marina eran

 

  1. Avatar ximon(e)k dio:

    Uste dut errezeta honetan zero bat gehiago sartu duzuela osagaien neurrietan. 300 gr arto-irinekin Txinako murrua berritu daitekeela nago. Ez dira 30 gramo izanen?

Utzi erantzuna ximon(r)i

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Krema tarta mugurdiekin

Krema tarta mugurdiekin

Krema tarta mugurdiekin –  Osagaiak Tarta-hondo bat, labean erretako ore hautsi fin batez estalia, hotza Litro erdia krema edo krema arin, gustuen arabera Mugurdi freskoak, txortenik gabe Azukrea hautsetan Krema tarta mugurdiekin Errezeta Kontu handiz, …

Pikuak chantilly kremarekin

Pikuak chantilly kremarekin

Pikuak chantilly kremarekin –  Osagaiak 24 piku heldu Litro erdia chantilly krema Errezeta Xomorrorik eta txortenik gabe egongo dira pikuak. Beharra izanez gero, uretan pasatuko ditugu bizkor, eta zatar batez lehortuko ditugu ondoren leunki. Zuritu …

Krema labean mamitua

Krema labean mamitua

Krema labean mamitua –  Osagaiak 10 arrautza gorringo 12 koilarakada azukre 200 g esne 600 g esnegain likido Krema labean mamitua Errezeta Ontzi batean arrautza gorringoak eta azukrea nahasi eta hagaxkez joko ditugu nahastura loditu …

sukaldean-fondo0

Esnegain kruxpetak

Osagaiak Haize kruxpetak, frijituak eta epelduak Esnegain harrotu berria, Chantilly krema Azukre-hautsa Errezeta Guraize batzuez albo batetik ireki eta barruko orea hustu egingo diegu, neurrian betiere, kruxpetei, ahalik eta betegarri gehien sartu ahal izateko. Koilara …

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa –  Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 170 g 125 g gurin bigun Esnegain irakina eta ura kendua. Bestela esnegain likidoa Esnegain_bizkotxoa Errezeta Katilu batean, hagaxkekin, arrautzak jo behar …