Menua
  • Bistaratze aukerak

Oiloa

Oiloa saltsanOiloa saltsanOiloa saltsan

Oiloa saltsan

Oiloa saltsan –  Osagaiak Oilo eder bat, puskatan egina saltsan egiteko Litro eta erdi ardo beltz Zorrotada bat oliba olio Zorrotada bat brandy 2 tipulin, pikatuak Azenario bat, pikatua 6 koilarakada tomate saltsa Koilarakada bat …

Ikusi guztia  
Oiloa pepitorianOiloa pepitorianOiloa pepitorian

Oiloa pepitorian

Oiloa pepitorian –  Osagaiak Oilo eder bat 2 tipulin eder, pikatuak 2 baratxuri ale, pikatuak 2 arrautza egosi Baso bete ardo zuri Ura Perrexil xehatua Azafraia, izpi batzuk Mordoxka bat arbendol, xerratuak eta gordinik, Irina …

Ikusi guztia  
oilo zopaoilo zopaoilo zopa

Oilo zopa

Oilo zopa –  Osagaiak Oilo erdia, zati txikitan moztua, barrukiak ere moztuak Tipulin bat Azenario bat 2 porru Xorta bat ardo zuri 4 koilarakada tomate saltsa 4 baratxuri ale Oliba olioa Eskukada bat fideo Gatza …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Oilo kaneloiak

Osagaiak Oilo mardul bat, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak Oliba olioa 16 …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Oilo enpanadatxoak

Osagaiak 20 disko ore, enpanadatxoak egiteko Tipulin bat, pikatua Porru bat, pikatua 3 baratxuri ale, pikatuak 3 koilarakada oliba olio 600 g oilo haragi, txikitua (zopa egin badugu, balia dezakegu erabilitako haragia, larrutu ondoren) Arrautza …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Oilo kaneloiak

Osagaiak Oilo mardul bat, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak Oliba olioa 16 …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Oilo papurtua parmentier eran

Osagaiak Oilo mardul bat, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak Perrexil xehatua Oliba …

Ikusi guztia