- Bistaratze aukerak
esnegaina
Karamelu saltsa
Karamelu saltsa – Osagaiak 250 g azukre Litro erdia esnegain likido 5 koilarakada esnegain likido Karamelu saltsa Errezeta Eltze bat jarriko dugu sutan, su ez oso bizian, eta ipurdia berotu arte utziko dugu. Gero bereizi …
Ikusi guztiaPasta carbonara
Pasta carbonara – Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …
Ikusi guztiaKakao saltsa
Kakao saltsa – Osagaiak 300 g ur 240 g azukre 160 g esnegain likido Kakao hautsa, 160 g Errezeta Eltze batean urari azukrea eta esnegaina nahasi eta irakin arte berotuko dugu. Beste ontzi batean, gopor …
Ikusi guztiaChantilly krema
Chantilly krema – Osagaiak Esnegain likidoa, litro erdia 5 koilarakada azukre hauts Bainila adaxka baten barneko pikorrak, adaxka bitan banatu ondoan. Chantilly krema Errezeta Chantilly egin baino ordubete lehenago sartuko dugu ontzia izozkailuan, jotzen hasi …
Ikusi guztiaGosaritarako bizkotxoa
Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 160 g 125 g gurin bigun 60 g esnegain (ura kenduta) Errezeta Katilu batean, hagaxkekin edo, hobeki, irabiagailu elektriko hagaxkadunarekin, arrautzak eta azukrea ongi jo, …
Ikusi guztia