- Bistaratze aukerak
Dilista
Dilista, azenario eta kuia entsalada
Dilista, azenario eta kuia entsalada – Osagaiak Egositako dilista edo lenteja pote bat 8 azenario berri/txiki/finak 200 g kuia “roble” letxuga ale bat Eskarola buru bat Sesamoa Oliba olioa Ozpina Kurkuma … Errezeta Lehenik eta behin, dilistak iragazi …
Ikusi guztiaDilistak txorizoarekin
Dilistak txorizoarekin Osagaiak 5 koilarakada handi oliba olio birjina estra Tipulin bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Azenario bat, pikatua 2 koilarakada tomate saltsa Zimiko bat piperrauts gozo Txorizo fresko bat, min xamarra 600 g …
Ikusi guztiaDilista zopa
Dilista zopa Osagaiak 300 g dilista Tipulin erdia Azenario bat Baratxuri ale bat 100 g hirugihar ketu 15 koilarakada esnegain Litro erdia salda edo ur (haragi-salda pastillaz hornitua) Gatza … Errezeta Kazola zabal batean, doi-doi …
Ikusi guztiaDilista entsalada
Dilista entsalada Osagaiak Dilista egosiak eta xukatuak, hiru kilo laurden Txerri ukondoa, puska eder bat, egosia eta hezurgabetua, dado txikitan moztua Tomate handi bat, ondua baina ez biguna, dadotan moztua Perrexil xehatua Ozpin-pepinoak, txiki-txiki eginda, …
Ikusi guztiaDilista garbiak eltzean
Dilista garbiak eltzean Osagaiak 5 koilarakada handi oliba olio birjina estra Tipulin bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Azenario bat, pikatua 2 koilarakada tomate saltsa Ximiko bat piperrauts gozo 600 g dilista Ura Gatza Baratxuri …
Ikusi guztiaDilista egosiak
Dilista egosiak Dilista edo lenteja/lentillea dugu lekale erabilienetakoa gurean. Merkea da, osasunarentzat bikaina eta jateko erraza. Prestaerak ere ez du zailtasunik baina, kasu, urik gabe geratu, erre eta eltzearen hondoan itsasten badira dilistak, alferrik ibilko …
Ikusi guztia