Menua

Tarta orea

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 250 g irin
  • 150 g gurin, pomadan
  • 95 g azukre-hauts
  • 30 g arbendol-hauts
  • Arrautza bat
  • Gatz pixka bat
  • Bainila leka erdi baten barruko aleak

Errezeta

Irina eta azukre-hautsa bahetuko dugu lehenik. Gopor batean, eskuz egin behar badugu, edo etxeko oragailu elektrikoaren ontzian, batuko ditugu gurina, arbendol-hautsa, gatza, bainila eta arrautzak. Irin eta azukre bahetuak erantsiko ditugu azkenik. Orea behar bezala nahasi eta batuko dugu, goporraren edo ontziaren paretetatik erabat askatu dela ikusi arte. Film paperean bildu eta gutxienez ordubetean utziko dugu pausatzen, zabaldu eta erabili aurretik.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Marrubi clafoutis pastela

Marrubi clafoutis pastela

Marrubi clafoutis pastela –  Osagaiak 250 g marrubi, lautan eginak handiak badira 3 arrautza 5 koilarakada azukre 130 g esnegain lodi edo, hura ezean, urtu Koilarakada bete uxuala, edo antzeko edari biziren bat … Errezeta …

sukaldean-fondo0

Arroz eta hegaluze pastel hotza

Osagaiak Kg erdia arroz zuri, egosia 300 g hegaluze, kontserbakoa eta xukatua 250 g tomate saltsa hotz 250 g maionesa hotz 6 pikillo piper, zerrendatan moztua 2 eskukada oliba beltz eta berde, hezurrik gabe Errezeta …

euskal pastiza

Euskal pastiza

Euskal pastiza –  Osagaiak Orearen osagaiak: 200 g gurin 250 g irin 2,5 g gatz 100 g arbendol-hauts 175 g azukre 2,5 g legamia-hauts 2,5 g azukre bainilatu Arrautza handi bat Kremaren osagaiak: 400 g …

Pastel-bat-bizkotxo-zaharrarekin-nola-egin

Pastel bat bizkotxo zaharrarekin nola egin

Pastel bat bizkotxo zaharrarekin nola egin –  Osagaiak Bizkotxo lehorra edo brioche ogi zaharra, zati eder bat 5 arrautza Katilukada bat esnegain urtu Zorrotada on bat Armagnac Bainila urtua edo karamelu urtua, pixar bat Errezeta …

San Markos opila 2

San Markos opila

San Markos opila –  Osagaiak 225 g gurin bigun 280 g azukre limoi azal baten hautsa gatz pitin bat 115 g arbendol edo almendra eho koilarakadatxo erdi legami 200 g irin 3 arrautza San Markos …