Menua

Masustak laranja zuku eta portorekin

  • masustak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Masustak laranja zuku eta portorekin – 

Osagaiak

  • 500 g masusta, txortenik gabe
  • 2 koilarakada azukre beltz
  • Litro laurdena laranja zuku fresko, egin berria
  • Zorrotada on bat porto

 

Errezeta

  1. Garbitu eta gopor handi batean ipiniko ditugu masustak. Haien gainetik zabalduko dugu azukre beltza.
  2. Minutua batzuetan edukiko ditugu hozkailuan, freska daitezen.
  3. Jaterakoan, laranja zuku hotz batez garaztatuko ditugu eta platerean, zerbitzatu eta gero, zorrotada on bat porto isuriko dugu haien gainetik. Nahasi eta barrura!
Masustak laranja zuku eta portorekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

mazedonia3

Mazedonia

Mazedonia –  Osagaiak Sagar bat Udare bat 2 banana Pinaburu erdi bat Meloi gozo erdi bat 2 limoi berderen edo 2 limaren azala, birrindurik Eskukada bat marrubi Eskukada bat mugurdi Mahats mordo bat, aletua 2 …

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan

Laranja sorbetea champagnearen kutsuan –  Osagaiak 300 g laranja sorbeteko litro erdia champagne, oso hotza Laranja sorbetea champagnearen kutsuan Errezeta Irabiagailuaren ontzian nahasiko ditugu osagai guztiak. Segundo gutxi batzuetan eta bizi-bizi, krema izoztu bat, edontzi …

Sangria flamenkoa

Sangria flamenkoa

Sangria flamenkoa –  Osagaiak Ardo beltz gaztea, litro bat 6 koilarakada azukre Litro laurden bat Pedro Ximenez Laranja bat eta limoi bat, puska handitan Izotzak Errezeta Pitxer eder batean ardo botila hustuko dugu. Azukre pixka …

sukaldean-fondo0

Masusta salteatuak izozkiarekin

Osagaiak 500 g masusta, txortenik gabe 2 koilarakada azukre beltz Koilarakada bat gurin Tanta batzuk limoi zuku eta Modenako ozpin Jogurt izozkia, bola batzuk *Lau pertsonentzat Errezeta Padera batean azukrea jarri eta karamelatu egingo dugu, …

Laranjada

Laranjada

Laranjada –  Osagaiak 6 laranjaren zukua Azukrea, norberaren gogara Ur hotza Izotza Errezeta Pitxer edo txarro handi batean, hainbat koilarakada azukrerekin nahasiko dugu laranja zukua. Bizkor nahasiko dugu dena, azukrea ongi disolbatzeko. Izotz koskor eder …