Menua

Txirla gordinak limoiarekin

  • Txirla gordinak limoiarekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txirla gordinak limoiarekin – 

Osagaiak

  • 2 kg txirla handi, “limoi” deitutakoak
  • Limoi laurdenak

Errezeta

Oso garrantzitsua da haztegian edukitako txirlak erostea, gordinik kontsumitzeko konfiantza osoan egon gaitezen. Berebiziko garrantzia du, beraz, txirlak erosi dizkiogun pertsona gure konfiantza osokoa izatea.

Laban zorrotz batez irekiko ditugu txirlak, ostrak balira bezala, kontu handiz nolanahi ere, barruko mamia ez hondatzeko. Tanta batzuk limoi isuri eta jan egingo ditugu ondoren.

Mahaian zerbitzatzerakoan, erretiluan paratuko ditugu izotz pikatuzko geruza baten gainean.

Txirla gordinak limoiarekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Xapo errea txirlekin

Xapo errea txirlekin

Xapo errea txirlekin –  Osagaiak Xapo eder bat edo bi ertain, 4 lagunentzat, azalik, alboko hezurrik eta errairik gabe Baso erdia ardo zuri 7 koilarakada oliba olio 6 baratxuri ale, xaflatan 4 koilarakada sagardo-ozpin Kg …

Arroza txirlekin

Arroza txirlekin

Arroza txirlekin Gure mahaietan ezin da falta plater hau: fina bezain gustagarria da, batez ere arroza eta txirlen puntuarekin asmatzen bada. Esan beharrik ez dago txirlak zenbat eta fresko eta salbaiagoak, hobeto aterako zaizula, baina …

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin –  Osagaiak 3/4 Kg Txirla 8 orburu natural, egosiak eta lautan zatituak 3 baratxuri ale, xehatuak Litro laurdena ur bero edo orburuak egosi diren ur 4 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua Irina, ximiko …

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin –  Osagaiak 4 legatz solomo, hezurrik gabe 220 g bakoitzak Kg erdia ganba, gordinik eta zurituak 1/2 kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin …

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean –  Osagaiak Kg bat txirla 3 baratxuri ale, pikatuak Litro laurdena ur bero 4 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Irina, ximiko bat Zorrotada bat ardo zuri … Errezeta Kazola zabal apal …