Menua

Potxak txirlekin

  • Potxak txirlekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Potxak txirlekin – 

Osagaiak

  • Potxa soil maneatuen errezeta bat
  • 600 g txirla
  • Olio pixka bat
  • Baratxuri xehatu pixka bat
  • Ardo zuri pixka bat
  • Perrexil xehatua
  • Baxoerdi bat ur

Errezeta

Potxak egin, kontu handiz, errezetan esan bezala, oso-osorik gelditzeko.

Kazola batean txirlak egin marinel eran: lehenbizi baratxuria oliotan pixka bat egin, eta txirlak, ardo zuria eta ura gehitu gero. Denak irekitzen direnean, zukua erdiraino murrizten utzi. Une horrexetarako potxa soilak bero-bero eduki, eta bota hara txirlak. Gainetik parparreatu perrexila. Eta mahaira.

Potxak txirlekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Pasta txirlekin

Pasta txirlekin

Pasta txirlekin –  Osagaiak Tipulin txiki bat, xehe-xehe egina Baratxuri ale bat, txikitua Oliba olio pixka bat Ardo zuri pixka bat Baso erdi bat ur Arrozetarako txirlak, kilo bat Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …

Mero errea

Mero errea txirlekin

Mero errea txirlekin –  Osagaiak Mero bat, 4 lagunentzat, ezkatarik, alboko hezurrik eta errairik gabe Baso erdia ardo zuri 7 koilarakada oliba olio 6 baratxuri ale, xaflatan 4 koilarakada sagardo-ozpin Kg bat txirla Perrexil xehatua …

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin –  Osagaiak 3/4 Kg Txirla 8 orburu natural, egosiak eta lautan zatituak 3 baratxuri ale, xehatuak Litro laurdena ur bero edo orburuak egosi diren ur 4 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua Irina, ximiko …

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean –  Osagaiak Kg bat txirla 3 baratxuri ale, pikatuak Litro laurdena ur bero 4 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Irina, ximiko bat Zorrotada bat ardo zuri … Errezeta Kazola zabal apal …

Txirla irekiak olio errearekin

Txirla irekiak olio errearekin

Txirla irekiak olio errearekin –  Osagaiak 1,5 kg txirla 4 koilarakada handi oliba olio birjina estra Kaienako piper-mutur bat 4 baratxuri ale, xerratan moztuak 2 koilarakada handi sagardo-ozpin Perrexil xehatua … Errezeta Ur ugarian garbituko …