Menua

Potxak txirlekin

  • Potxak txirlekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Potxak txirlekin – 

Osagaiak

  • Potxa soil maneatuen errezeta bat
  • 600 g txirla
  • Olio pixka bat
  • Baratxuri xehatu pixka bat
  • Ardo zuri pixka bat
  • Perrexil xehatua
  • Baxoerdi bat ur

Errezeta

Potxak egin, kontu handiz, errezetan esan bezala, oso-osorik gelditzeko.

Kazola batean txirlak egin marinel eran: lehenbizi baratxuria oliotan pixka bat egin, eta txirlak, ardo zuria eta ura gehitu gero. Denak irekitzen direnean, zukua erdiraino murrizten utzi. Une horrexetarako potxa soilak bero-bero eduki, eta bota hara txirlak. Gainetik parparreatu perrexila. Eta mahaira.

Potxak txirlekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin –  Osagaiak 4 legatz solomo, hezurrik gabe 220 g bakoitzak Kg erdia ganba, gordinik eta zurituak 1/2 kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin …

sukaldean-fondo0

Potxak txekor muturrekin

Osagaiak 800 g potxa zuri, aletuak Tomate heldu bat Piper berde bat Tipulin bat erdibitua Oliba olio birjina, estra, 2 zopa-koilarakada Ura eta gatza 2 txekor mutur, uretan egosiak, eltze expres azkarrean 90 minutuz gutxienez …

Legatza saltsa berdean

Legatza saltsa berdean txirlekin

Legatza saltsa berdean txirlekin –  Osagaiak 4 legatz solomo, hezurrik gabe, 200 g bakoitzak 2 baratxuri xister, pikatuak 5 koilarakada oliba olio Ximiko bat irin Perrexil xehatua 32 txirla handi Litro laurdena arrain salda edo …

Orburuak txirlekin

Orburuak txirlekin

Orburuak txirlekin –  Osagaiak 24 orburu egosi, hotzak eta laurdenkatuak Kg erdia txirla 2 baratxuri ale, pikatuak Orburuak egosi diren salda, hiru litro laurden inguru 3 koilarakada oliba olio Perrexila, pikatua Koilarakada apal bat irin …

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean –  Osagaiak Kg bat txirla 3 baratxuri ale, pikatuak Litro laurdena ur bero 4 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Irina, ximiko bat Zorrotada bat ardo zuri … Errezeta Kazola zabal apal …