Menua

Paquerette fruitu pastela

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 koilarakada irin
  • 4 koilarakada azukre-hauts
  • Arrautza handi bat edo 2 txiki
  • Koilarakada bete ur
  • Koilaratxokada esnegain urtu
  • Ximiko bat legamia-hauts
  • Banana bat
  • Udare bat
  • Gatza, pixka bat

Errezeta

Gurin eta irinez igurtziko dugu plum-cake motako molde bat. Gopor batean irina, azukrea, arrautzak, gatza, ura eta esnegaina erantsi eta ongi nahasiko dugu ondoren guztia. Legamia eta fruituak, zurituak eta zati txikitan puskatuak, gaineratuko ditugu bukaeran.

Su ertainean edukiko dugu moldea labean, 180º-tan, 40 bat minutuan, gainazala arin txigortu arte. Epel zerbitzatuko dugu pastela, krema ingeles edo esnegain harrotuarekin.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Arraingorri pastela

Osagaiak 2 perloi edo arraingorri eder, garbi eta ezkatarik gabe 2 tipulin, pikatuak Porru baten zuria, pikatua 2 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat brandy 6 koilarakada tomate saltsa Litro laurdena esnegain urtu 8 arrautza, …

San Markos opila 2

San Markos opila

San Markos opila –  Osagaiak 225 g gurin bigun 280 g azukre limoi azal baten hautsa gatz pitin bat 115 g arbendol edo almendra eho koilarakadatxo erdi legami 200 g irin 3 arrautza San Markos …

udare tarta

Udare tarta

Udare tarta –  Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsi fin-finaz estalia, hotza 6 udare, zurituak, dadotan moztuak Korintoko mahaspasak, eskutada bat (sobera lehor baleude, zenbait orduz eduki beratzen Calvados-etan) Zurrusta bat Calvados (edo …

sukaldean-fondo0

Legatz pastela

Osagaiak Kg bat legatz hezurrarekin, erdiko trunkoa esate baterako, garbi eta ezkatarik gabe 2 tipulin, pikatuak Porru baten zuria, pikatua 2 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat brandy Litro laurdena esnegain urtu 8 arrautza, joak …

sukaldean-fondo0

Merlenka pastela

Osagaiak Kg bat merlenka hezurrarekin, erdiko trunkoa esate baterako, garbi eta ezkatarik gabe 2 tipulin, pikatuak Porru baten zuria, pikatua 2 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat brandy Litro laurdena esnegain urtu 8 arrautza, joak …