Menua

Oilasko hegalak labean Javiren eran

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Kg bat oilasko hegal, muturrak moztuak
  • 3 patata ertain, zurituak eta xerratan moztuak
  • 2 tipulin ertain, pikatuak
  • Gatza, piperbeltza eta muskat intxaurra
  • Xorta bat ardo zuri
  • Oliba olioa

*Lau pertsonentzat

Errezeta

Labe-erretilu batean oliba olio isuri eta haren gainean zabalduko ditugu patata xerrak eta, gainean, tipulin pikatuak. Olio pixka bat gehiago erantsiko dugu ondoren. Plater batean piperbeltza, gatza eta muskat intxaurra nahasi eta nahastura horretan iraulkatuko ditugu oilasko hegalak bitan zatitu eta gero. Labe-erretiluko patata eta tipulin geruzaren gainean ipiniko ditugu ondoren, zabal-zabal.

Zorrotada on bat ardo zuri isuri eta labean erreko ditugu 40 bat minutuz, 200º-ko tenperaturan. Eskuz jango ditugu, zerri antzean, entsalada batekin.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Oilasko hegal konfitatuak

Osagaiak 32 oilasko hegal, junturatik bitan moztuak Litro erdia oliba olio Litro erdia ur Oilo salda kontzentratua, pastilla bat 10 baratxuri ale 100 g hirugihar ketu, dadotan *Lau pertsonentzat Errezeta Kazola zabal bat sutan jarri …

sukaldean-fondo0

Oilasko papurtua parmentier eran

Osagaiak Oilasko mardul bat edo bi ertain, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak …

oilasko kroketak

Oilasko kroketak

Oilasko kroketak Osagaiak Tipulin txiki bat 75 g gurin + 75 g oliba olio birjina 250 g irin 2,3 l esne Arrautza egosi bat, pikatua 400 g oilasko papar, hezurrik eta azalik gabe Errezeta Irakiten …

Oilasko enpanadatxoak

Oilasko enpanadatxoak

Oilasko enpanadatxoak –  Osagaiak 20 disko ore, enpanadatxoak egiteko Tipulin bat, pikatua 3 baratxuri ale, pikatuak 3 koilarakada oliba olio 600 g oilasko haragi, txikitua 15 koilarakada tomate saltsa Perrexil xehatua Arrautza, joa Oilasko enpanadatxoak …

sukaldean-fondo0

Oilaskoa tomate eta piperrekin

Osagaiak 1,5 kg oilasko, erdi tamainako puskatan zatitua Baso handi bat ardo zuri 4 pipermorro berde edo gorri, zerrenda zabaletan zatituak 4 tipula, zerrendetan zatituak 4 baratxuri ale, pikatuak Porru bat, pikatua Litro erdia tomate …