Menua

Brownie Iker M. eran

  • Brownie Iker M. eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Brownie Iker M. eran – 

Osagaiak

  • 2OOgr kobertura
  • 220gr Gurin
  • 220gr Azukre
  • 70gr Irina
  • 4 Arrautza
  • 1/2 Legamia
  • Fruitu lehorra

Errezeta

TRESNAK

  • Katilu bat
  • Irabiagailu
  • Mikrouhina
  • Aiztoa

PRESTAKETA

  1. Jarri 4 arrautza katilu batean eta irabiatu.
  2. Desegin txokolatea eta gurinarekin batera mikrouhinean sartu.
  3. Gehitu arrautzak eta azukrearekin.
  4. Nahastu dena oso ondo eta gehitu legamia eta fruitu lehorrak zatituta.
  5. Igurtzi pote bat gurinarekin eta bota nahasketa.
  6. Labean sartu 180º, 30 edo 45 minutuak.

MANTENUGAIAK

  • Karbohidratoak
  • Bitamina
  • Proteinak

ZAILTASUNA

  • Ertaina
Brownie Iker M. eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra –  Osagaiak 500 g esne 500 g esnegain likido 300 g hur-praline Kakao hautsa, 4 koilarakada txiki 150 g hur pattar … Errezeta Eltze batera esnea eta esnegaina bota, eta irakitan …

sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa fruitu lehorrekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Pinazi txigortuak, koilarakada bat Hur txigortuak, koilarakada bat 100 g sagardo-ozpin 100 g limoi zuku Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria …

Praline saltsa

Praline saltsa

Praline saltsa –  Osagaiak Litro laurdena saltsa ingeles Litro laurdena esnegain erdi harrotu Fruitu lehorren pralinea, 5 koilarakada Errezeta Pralinerik ez badaukagu, etxean presta dezakegu, irabiagailuan fruitu lehorrak, txigortuak eta zurituak, sarturik: kakahueteak, arbendolak, pistatxoak …

Odolki nahaskia

Odolki nahaskia

Odolki nahaskia –  Osagaiak 2 tipula-odolki, freskoak Oliba olioa, xorta bat 8 arrautza Gatza Perrexil xehatua … Errezeta Odolkia ireki eta barruko betegarria jasoko dugu. Padera bat su bizian jarri eta xorta bat oliba olioa …

natila

Natila

Natila – Osagaiak Litro bat esne 8 gorringo Irin koilarakada lau bat 5 koilarakada azukre Errezeta Gogoko dugun zerbaitekin irakingo dugu esnea: limoi, kanela, bainila… Behin irakindakoan, epeltzen utziko dugu bazterrean. Gopor edo katilu batean …