Menua

Allioli saltsa express

  • Allioli saltsa express
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Allioli saltsa express – 

Osagaiak

  • Arrautza gorringo bat
  • 350 g ekilore olio
  • Baratxuri ale bat, gordinik eta zurituta
  • 10 koilarakada ur bero
  • 10 koilarakada esnegain likido
  • Gatza

Allioli saltsa express

Errezeta

Irabiagailuaren ontzian arrautza gorringoa jarriko dugu lehenik errezetarekin hasteko, eta baita ur beroa eta baratxuri ale bat ere. Indar bete-betean egin dezala lan irabiagailuak, krema fina lortu arte, eta olioa pixkanaka-pixkanaka gehituko dugu emultsio bihurtzen den arte. Behar duen gatz puntua eman eta esnegain likidoa erantsi. Oso saltsa fina izan behar du, ez oso lodia. Horixe da gakoa, ez dadila izan maionesa bezain lodi eta trinkoa.

Saltsa hau aberasteko, jostagarriago izateko, tomate freskoa edo pepinoa hartu, dadotan moztu eta saltsari gehitu, eta baita perrexil ugari edo tipulin txikitua ere.

Allioli saltsa express

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Allioli irabiagailuan egina

Allioli irabiagailuan egina

Allioli irabiagailuan egina –  Osagaiak Arrautza gorringo bat Litro laurdena eguzki-lore olio Baratxuri ale bat, zuritua 8 koilarakada ur bero 10 koilarakada esnegain urtu Gatza Allioli irabiagailuan egina Errezeta Arrautza gorringoa, ur beroa eta baratxuri …

Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice) –  Osagaiak 8 baratxuri ale, zurituak 2 arrautza gorringo Oliba olio birjina, estra, 300 g Gatz pixka bat Limoi erdiaren zukua Motrailu edo almaiz bat Allioli saltsa (traditional taliban repice) …