Menua

Allioli irabiagailuan egina

  • Allioli irabiagailuan egina
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Allioli irabiagailuan egina – 

Osagaiak

  • Arrautza gorringo bat
  • Litro laurdena eguzki-lore olio
  • Baratxuri ale bat, zuritua
  • 8 koilarakada ur bero
  • 10 koilarakada esnegain urtu
  • Gatza

Allioli irabiagailuan egina

Errezeta

Arrautza gorringoa, ur beroa eta baratxuri alea ipiniko ditugu irabiagailuaren ontzian (bitan zatitu eta barruko ernamuina kenduko diogu aurrez baratxuriari, oso zapore azkarrekoa eta astuna delako). Irabiagailuari indar betean eragin eta pixkana-pixkana erantsiko dugu olioa, maionesa itxurako saltsa krematsua azaldu arte. Gatz-puntua zuzendu, tanta batzuk limoi zuku gaineratu eta esnegaina erantsiko dugu azkenik. Saltsak ez du lodi behar, krematsu eta egoki batua baizik.

Allioli irabiagailuan egina

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Allioli saltsa express

Allioli saltsa express

Allioli saltsa express –  Osagaiak Arrautza gorringo bat 350 g ekilore olio Baratxuri ale bat, gordinik eta zurituta 10 koilarakada ur bero 10 koilarakada esnegain likido Gatza Allioli saltsa express Errezeta Irabiagailuaren ontzian arrautza gorringoa …

Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice)

Allioli saltsa (traditional taliban repice) –  Osagaiak 8 baratxuri ale, zurituak 2 arrautza gorringo Oliba olio birjina, estra, 300 g Gatz pixka bat Limoi erdiaren zukua Motrailu edo almaiz bat Allioli saltsa (traditional taliban repice) …