Menua
  • Bistaratze aukerak

Zigala

Zigala, leka eta tomate entsaladaZigala, leka eta tomate entsaladaZigala, leka eta tomate entsalada

Zigala, leka eta tomate entsalada

Zigala, leka eta tomate entsalada –  Osagaiak Kg bat leka frantses edo Euskal Herriko, haririk gabe, uretan egosi berriak eta xukatuak 24 zigala, erdi tamainako, ur gazian egosiak, xukatuak eta zurituak Tipulin bat, pikatua 2 …

Ikusi guztia  
zigalazigalazigala

Zigala saltsa

Zigala saltsa Osagaiak 4 azenario 2 tipula Zigala karkasak, hobe buruak badira (gordinik nahiz egosirik) Litro laurdena armagnac Botila bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Irina, ximiko bat Litro bat ur Oliba olioa 5 …

Ikusi guztia  
Zigalak plantxanZigalak plantxanZigalak plantxan

Zigalak plantxan

Zigalak plantxan –  Osagaiak 2 kg zigala Oliba olioa Gatz larria … Errezeta Uretan pasa eta lehortuko ditugu zigalak. Olioz igurtzi eta gatz larri ugari emango diegu ondoren. Plantxa edo padera handi bat su bizian …

Ikusi guztia  
Zigala salteatuakZigala salteatuakZigala salteatuak

Zigala salteatuak

Zigala salteatuak –  Osagaiak 2 kg zigala fresko Oliba olioa Baratxuri xehatua, pittin bat Gatza Zigalak salteatuak Errezeta Uretatik pasa eta ongi lehortuko ditugu zigalak. Padera handi bat su bizian jarri eta zorrotada on bat …

Ikusi guztia  
zigala-irin-arrautzeztatuakzigala-irin-arrautzeztatuakzigala-irin-arrautzeztatuak

Zigala irin-arrautzeztatuak

Zigala irin-arrautzeztatuak Osagaiak 20 zigala fresko, erdi tamainakoak Oliba olioa, frijitzeko Baratxuri ale bat Irina eta arrautza joa Gatza Errezeta Kontu handiz zurituko ditugu zigalak, isatsak ez puskatzearren, eta beste erabilera batzuetarako gordeko ditugu buruak. …

Ikusi guztia  
Zigalak tenpuranZigalak tenpuranZigalak tenpuran

Zigalak tenpuran

Zigalak tenpuran –  Osagaiak 20 zigala, handiak eta freskoak 150 g irin Ura, litro laurdena Azukrea, ximiko bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Gatza, koilarakada erdia Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Zigalak tenpuran Errezeta Irina, …

Ikusi guztia