Menua
  • Bistaratze aukerak

Buia

Buia edo txangurru kroketakBuia edo txangurru kroketakBuia edo txangurru kroketak

Buia edo txangurru kroketak

Buia kroketak Osagaiak 2 baratxuri ale, pikatuak Tipulin bat, pikatua Piper berde bat, pikatua Kg erdia txangurru, Donostiako eran maneatua eta oso murriztua, saldatsu ez egoteko Baso erdia Xerez 1,5 l Esne 125 g esnegain …

Ikusi guztia  
Buia egosteko eraBuia egosteko eraBuia egosteko era

Buia egosteko era

Buia egosteko era –  Osagaiak Itsasoko ura edo ura eta gatza Buia Errezeta Bitxia da animalia honen izenarekin gertatzen dena. Euskaraz argi dago zer den buia eta zer txangurru. Bestela esanda, txangurrua armiarma da (centollo) …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Buia donostiako eran

Osagaiak 2 tipula, pikatuak 2 tipulin, pikatuak 3 porru, pikatuak Gurina, zati bat Oliba olioa 600 g buia mami, egosia eta papurtua Litro laurdena tomate saltsa Gatza Errezeta Kazola batean xorta bat olio eta gurin …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Buia papurtua maionesarekin

Osagaiak Kilo erdi buia egosi, papurtua, hotza eta ongi xukatua, jariorik izan ez dezan Maionesa saltsa Pixar bat ale-ziape Koilarakada bat tomate saltsa Tipulin bat, oso mehe pikatua Perrexila, xehatua Gatza Errezeta Gopor batean ipiniko …

Ikusi guztia