Menua

Bakailao freskoa saltsa berdean

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 solomo bakailao fresko, 220 g bakoitzak
  • 200 g arrain salda edo ur
  • 4 koilarakada oliba olio
  • 2 baratxuri xister, pikatuak
  • Ximiko bat irin
  • Perrexil pikatua
  • Gatza

Errezeta

Olioa ipini eta su eztian jarriko dugu kazola zabal bat. Baratxuria erantsi eta, erre gabe betiere, dantzan hasi dela sumatu orduko gaineratuko ditugu bakailao solomoak, irinetan pasa eta gero, azal gora. Su eztian egingo dugu lan, garrantzi badu horrek. Eragin egingo diogu kazolari, hara eta hona, arraina hondoan itsats ez dadin, eta berotasunaren poderioz hasiko da arian-arian arraina zukua eta gelatina isurtzen. Horrenbestez lodituko dugu saltsa. Arrain salda edo ur beroa erantsiko dugu aldiro-aldiro, eta horrenbestez itxuratu dugu saltsa, pixkana-pixkana.

Borbor lasaian hamar bat minutuan eduki ondoren erantsiko dugu perrexila. Azken eragin aldiak eman, gatz puntua zuzendu eta mahairako prest edukiko dugu kazola.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

bakailao-kroketak

Bakailao kroketak

Bakailao kroketak Osagaiak 450 g bakailao papurtu, beratua eta pikatua Tipulin bat, pikatua 2,2 litro esne 75 g gurin eta 75 ml oliba olio birjina 3 arrautza, 2 egosi eta pikatuak eta 1 joa 300 …

sukaldean-fondo0

Bakailaoa tomate eta piperrekin

Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 200 g bakoitzak 4 pipermorro gorri, erreak, zurituak eta zerrendatan moztuak 4 baratxuri ale Tipulin bat, pikatua 6 tomate umo, pikatuak Xorta bat ardo zuri 12 koilarakada oliba olio Ximiko …

porrusalda bakalaorekin

Porrusalda bakailaoarekin

Porrusalda bakailaoarekin Osagaiak 4 porru eder 2 azenario eder Patatak, kilo erdia Litro bat ur Bakailao zati eder bat, beratua, azalik gabe eta izpituta 4 koilarakada oliba olio … Errezeta Lehenik porruak eta azenarioak zuritu …

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin –  Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin 3 tipula, zerrenda mehetan moztua 12 piper berde, zerrendatan moztua 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Errezeta Kazola …

zurrukutuna

Zurrukutuna (baratxuri zopa bakailaoarekin)

Zurrukutuna (baratxuri zopa bakailaoarekin) Osagaiak 200 bakailao gazi, papurtua Zopako ogia, zati handi bat 15 koilarakada oliba olio Baratxuri-buru bateko aleak, banaturik Bi koilarakada piper-mami, kontserbakoa Tomate saltsa, 4 koilarakada handi Ur beroa, litro erdia …