Menua

Eguerdiko pintxoa unax eran

  • eguerdiko pintxoa unax eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Eguerdiko pintxoa unax eran – 

Osagaiak

  • ¼ PIPER BERDEA
  • 1 SOLOMO ADOBATUA
  • 1 ARRAUTZA
  • 2 HIRUGIARRA
  • 20 GRAMO HOGI
  • 1 GAZTA LONTSA
  • OLIOA

Errezeta

  1. Ogia mozten duzu bi zatitan eta jarri plater batean.
  2. Gero zartagin batean gartzen duzu olio pizkatzo bat geroago jarri solomoa eta piperrak eginda dagoenean zartagin berdinean jarri hirugiarra.
  3. Geroago jarri ogian gazta gero solomoa, piperra eta hirugiarra.
  4. Sartagin berdinean jarri arrautza eginda dagoenean jarri pintxoan.
  5. Eta gero jan.

MANTENUGAIAK

  • Gatz
  • Bitamina A B12
Eguerdiko pintxoa unax eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Pa amb tomaquet

Pa amb tomaquet

Pa amb tomaquet –  Osagaiak Ogi biribila, xerra loditan moztua Tomate freskoa eta umoa Oliba olioa Gatza Errezeta Mami xamurrekoa eta azal kraskatsukoa da errezeta honetan erabili beharreko ogia, gure lagun kataluniarrek pan de payés deitzen …

HUT ogitartekoa

HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz)

HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz) –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia Saltsa maionesa 6 xerra hirugihar ketu Uraza, hosto garbi batzuk Tomate naturala, xerra batzuk Errezeta Ogitarteko hau moldeko ogiaz egin daiteke, baina hobekiago …

sukaldean-fondo0

Ogi txigortua gaztaz gainerreak nola egin

Osagaiak Kg bat Gruyére gazta 6 arrautza gorringo + 4 arrautza 4 koilarakada esnegain bikoitz lodi edo, hura gabe, esnegain urtu Gatza eta piperbeltza Errezeta Azala kenduko diogu gaztari. Zati txikitan puskatu eta irabiagailu handi …

sukaldean-fondo0

Txerri muinak egosteko era

Beharrezkoak 8 txerri muin Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Perrexil adaxka batzuk Xorta bat oliba olio Xorta bat sagardo-ozpin Ura eta gatza Errezeta Muinak uretan pasa eta beratzen …

Txerri blanqueta

Txerri blanqueta

Txerri blanqueta –  Osagaiak Kg bat txerri haragi, gisatzeko 2 azenario 2 tipulin Porru bat Erramua, hosto txiki bat Ezkai freskoa, adaxka txiki bat Kg erdia barrengorri, garbi eta lautan zatituak Gurina, pixar bat Saltsa …