Menua

Marrubiak chantilly kremarekin

  • Marrubiak chantilly kremarekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Marrubiak chantilly kremarekin – 

Osagaiak

  • 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak
  • Azukre pixar bat
  • Chantilly krema, litro erdia

Marrubiak chantilly kremarekin

Errezeta

Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik ez dutela. Uretan pasa eta poliki-poliki xukatuko ditugu zapi batez, laurdenetan zatitu aurretik. Azukrea hautseztatuko dugu gainetik, eta pausatzen utziko ditugu hozkailuan, 10 bat minutu. Hotz zerbitzatuko ditugu marrubiak, gopor txikietan, chantilly kremarekin batera.

Marrubiak chantilly kremarekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Marrubiak bainila izozkiarekin salteatuta

Osagaiak 500 g marrubi, txortenik gabe, laurdenetan zatituak 4 koilarakada azukre beltz 2 koilarakada gurin Limoi zukua, tanta batzuk Bainilazko izozkia *Lau pertsonentzat Errezeta Azukrea padera zabal batean ipini eta karamelu bihurtuko dugu su eztian. …

Marrubiak krema ingelesarekin

Marrubiak krema ingelesarekin

Marrubiak krema ingelesarekin –  Osagaiak 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak Azukre pixar bat Krema ingelesa, litro erdia Marrubiak krema ingelesarekin Errezeta Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik ez dutela. Uretan pasa …

marrubiak

Marrubi ur izoztua

Marrubi ur izoztua –  Osagaiak Kilo bat marrubi Kalitate oneko ardo beltza, 375 cl Limoi baten zukua Ur hotz-hotza, 1,7 litro 300 g azukre Errezeta Irabiagailu baten ontzian osagai guztiak sartu. Minutu batez dena xehatu …

marrubi-mermelada

Marrubi marmelada

Marrubi marmelada –  Osagaiak 1,5 kg marrubi, garbiak, txortenik gabe 300 g azukre 10 koilarakada limoi zuku Bainila adaxka bat, ireki eta aletua Errezeta Kazola batean ipiniko ditugu marrubi guztiak, laurdenetan zatitu ondoan. Azukrea, bainila …

Krema-tarta-marrubiekin

Krema tarta marrubiekin

Krema tarta marrubiekin –  Osagaiak Tarta-hondo bat, labean erretako ore hautsi fin batez estalia, hotza Litro erdia krema edo krema arin, gustuen arabera Marrubi freskoak, txortenik gabe Azukrea hautsetan Errezeta Kontu handiz, moldearen ertzak ez …