Menua

Urdeki hotzak nola gorde

  • urdeki
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Urdeki hotzak nola gorde – 

Osagaiak

  • Kaxa hermetikoak

Errezeta / Teknika

Urdekiak gordetzeko, hezetasunetik eta usain arrotzetatik gordeko duten kaxa hermetikoak eduki behar ditugu. Garrantzitsua da hori. Oso maiz erosten dira egun urdekiak xerratan eta hutsean zirrikiturik batere gabe poltsaratuak. Urdeki-saltzaile ia guztiek dituzte hutsean ontziratzeko edo poltsaratzeko makinak; halatan, urdeki asko erosi behar badugu, hoberena izango da gai horiek hutsean poltsaratzea edo ontziratzea. Etxean, ontzi hermetikotara aterako ditugu gutxi barru jango ditugun poltsa, zorro edo ontzietako urdekiak. Beren horretan utziko diegu besteei, egun gehiagotan egoki kontserba daitezen.

Tripazain handiak bagara, minutu batzuen kontua baino ez da izango urdekiena geure hozkailuetan. Baina halakoak ez bagara, eta hala behar du, kaxa batean gorde eta babestuko ditugu beti urdekiak, eta ez hiperreko paper zarpailean edo ohiko plastikozko poltsa itxuragabean. Arduratzen bagara, gehiago iraungo digute urdekiek.

Urdeki hotzak nola gorde

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Txerri enpanadatxoak

Txerri enpanadatxoak

Txerri enpanadatxoak –  Osagaiak 20 disko ore, enpanadatxoak egiteko Tipulin bat, pikatua 3 baratxuri ale, pikatuak 3 koilarakada oliba olio 600 g txerri haragi, txikitua 15 koilarakada tomate saltsa (gizen askorekin, mamitsua izan dadin) Perrexil …

Txerri aztala dilistekin

Txerri aztala dilistekin

Txerri aztala dilistekin Osagaiak Txerri aztal bat etxean egosia, bere egoste-saldarekin Tipulin bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Azenario bat, pikatua Ximiko bat piperrauts gozo 300 g dilista Baratxuri ale bat, xerratan Oliba olio birjina …

TXERRI HANKAK JavierLastras

Txerri hankak saltsan

Txerri hankak saltsan Osagaiak 12 txerri hanka, aurrekoak eta zuri-zuriak (Egosiak erosten badituzu, lan eta plazer gutxiago. Zeuk erabaki) 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Litro erdia ardo beltz Oliba …

sukaldean-fondo0

Txerri saiheskiak saltsan

Osagaiak 2 kg txerri saiheski, zatitua 4 baratxuri ale, pikatuak 2 porru, pikatuak 2 tipulin, pikatuak 8 koilarakada tomate saltsa Baso bete ardo zuri Oliba olioa Litro bat salda edo ur Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta …

Txerrikume errea

Txerrikume errea

Txerrikume errea –  Osagaiak Txerrikume bat, 5 kg ingurukoa, bitan zatitua luzeran eta, (harakinari eskatuko diogu lan hau egiteko) Txerri gatza Gatz fina eta gatza larria 2 baso bete ur Txerrikume errea Errezeta Txerrikume ez …