Menua

Sagar konpota

  • sagar konpota
  • KONPOTARAKO B.Carlson
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Sagar konpota

KONPOTARAKO B.CarlsonOsagaiak

  • 9 sagar golden, edo hobe, errege-sagar (Errezilgoak)
  • Dezilitro bat ur
  • Bainila leka bat, irekia eta aletua
  • Limoi baten zukua

Sagar konpota

Errezeta

Sagarrak zuritu eta puska ezberdinetan zatitu, baina bihotza baztertu. Fruta zurituaren puska guztiak kazola handi batean sartuko ditugu, bainila lekarekin, bainila barreneko aleekin eta urarekin batera. Estali eta su motelean berotu dadila, borborka hasten den arte. Handik aurrera 20 bat minutu kontatu. Sutatik baztertu eta limoi zukua gehituko dugu. Hozten utzi behar da azkenik.

Sagar konpota

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sagar erreak

Sagar erreak

Sagar erreak Osagaiak 8 errege sagar 8 koilarakada azukre Xorta bat sagardo-pattarra Ura, baso erdia Sagar erreak Errezeta Labea berotuko dugu lehenik, 180º-ko tenperaturan. Erretilu batean ipiniko ditugu zortzi sagarrak, osorik, ongi garbitu eta lehortu …

Ganba koktela

Ganba koktela

Ganba koktela –  Osagaiak 1,5 kg ganba, egosiak eta zurituak Uraza garbi bat, zerrenda mehetan moztua Sagar berde bat, zuritua eta zuztarrik gabe, dado txikitan moztua Xorta bat laranja zuku Xorta bat limoi zuku Xorta …

Gabon konpota

Gabon konpota

Gabon konpota –  Osagaiak 2 l ur Litro bat ardo beltz, ona 400 g azukre Kanela, ezpal bat Litro laurdena mertxika-zati lehor Litro laurdena aran pasa Litro laurdena piku lehor Litro laurdena mahaspasa . . …

Sagar tarta mahaspasekin

Sagar tarta mahaspasekin

Sagar tarta mahaspasekin –  Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsi fin-finaz estalia, hotza 6 sagar, zurituak, dadotan moztuak Korintoko mahaspasak, eskutada bat (sobera lehor baleude, zenbait orduz eduki beratzen Calvados-etan) Zurrusta bat Calvados …

Sagar tarta kremarekin

Sagar tarta kremarekin

Sagar tarta kremarekin –  Osagaiak Tartak egiteko molde bat, hondoa hostorez estalita. Moldetik zentimetro batzuk kanpora atera behar du hostoreak Hostore disko bat, pixka bat txikiagoa, tarta estaltzeko Litro laurdena krema 8 errege sagar garratz, …