Menua

Paquerette fruitu pastela

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 koilarakada irin
  • 4 koilarakada azukre-hauts
  • Arrautza handi bat edo 2 txiki
  • Koilarakada bete ur
  • Koilaratxokada esnegain urtu
  • Ximiko bat legamia-hauts
  • Banana bat
  • Udare bat
  • Gatza, pixka bat

Errezeta

Gurin eta irinez igurtziko dugu plum-cake motako molde bat. Gopor batean irina, azukrea, arrautzak, gatza, ura eta esnegaina erantsi eta ongi nahasiko dugu ondoren guztia. Legamia eta fruituak, zurituak eta zati txikitan puskatuak, gaineratuko ditugu bukaeran.

Su ertainean edukiko dugu moldea labean, 180º-tan, 40 bat minutuan, gainazala arin txigortu arte. Epel zerbitzatuko dugu pastela, krema ingeles edo esnegain harrotuarekin.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

patata pastela

Patata pastela

Patata pastela –  Osagaiak 0,6 kg patata 200 g esnegaina 30 g oliba olio 120 g hirugiharra Piper hauts beltza perrexila gazta 25 g ura Patata pastela Errezeta: Patata zuritu eta xerra finetan moztu. Uretan …

sukaldean-fondo0

Legatz pastela

Osagaiak Kg bat legatz hezurrarekin, erdiko trunkoa esate baterako, garbi eta ezkatarik gabe 2 tipulin, pikatuak Porru baten zuria, pikatua 2 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat brandy Litro laurdena esnegain urtu 8 arrautza, joak …

sukaldean-fondo0

Olearso bizkotxoa

Osagaiak Katilukada bat esnegain lodi (hura ezean, urtua) Limoi azal bat, birrindua Katilukada bat azukre 2 arrautza Katilukada bat eta erdi irin Zorrotada on bat anis Errezeta Gurinez eta irinez igurtziko dugu molde bat. Gopor …

Masusta clafoutis pastela

Masusta clafoutis pastela

Masusta clafoutis pastela –  Osagaiak 250 g masusta 3 arrautza 5 koilarakada azukre 130 g esnegain lodi edo, hura ezean, urtu Koilarakada bete uxuala, edo masustekin onduriko edari biziren bat Masusta clafoutis pastelak Errezeta Arrautzak, …

San Markos opila 2

San Markos opila

San Markos opila –  Osagaiak 225 g gurin bigun 280 g azukre limoi azal baten hautsa gatz pitin bat 115 g arbendol edo almendra eho koilarakadatxo erdi legami 200 g irin 3 arrautza San Markos …