Menua

Orburuak txirlekin

  • Orburuak txirlekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Orburuak txirlekin – 

Osagaiak

  • 24 orburu egosi, hotzak eta laurdenkatuak
  • Kg erdia txirla
  • 2 baratxuri ale, pikatuak
  • Orburuak egosi diren salda, hiru litro laurden inguru
  • 3 koilarakada oliba olio
  • Perrexila, pikatua
  • Koilarakada apal bat irin
  • Xorta bat ardo zuri

Errezeta

Kazola batean, su eztian jarriko dugu oliba oliotan baratxuri pikatua. Dantzan hastean, gorritu gabe betiere, irina erantsi eta zurezko zali batez nahasiko dugu. Ardoa eta salda beroa isuriko ditugu ondoren. Minutu erdian irakiten eduki eta gero, txirlak erantsiko ditugu eta su bizi hartan edukiko, ireki arte. Plater batera erretiratuko ditugu, hozten utzi gabe. Orburu laurdenak saltsan barneratu eta minutu batzuetan edukiko ditugu irakiten, bero daitezen. Gainean ipiniko ditugu ondoren txirlak. Kazolari pixka batean eragin eta perrexila hautseztatuko dugu gero.

Sartu aurretik, banan-banan irekiko ditugu txirla guztiak, baten batek platera honda ez diezagun. Orburu guztiak ongi berotu direnean erantsiko ditugu txirlak. Horrela ez da arazorik izango.

Orburuak txirlekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Orburuak urdaiazpikoarekin

Orburuak urdaiazpikoarekin

Orburuak urdaiazpikoarekin –  Osagaiak 24 orburu egosi 3 koilarakada oliba olio 2 baratxuri ale Orburuak egosi diren salda, koilarakada batzuk Urdaiazpikoa, takotan edo, hobe, xerra finetan moztua Irina, ximiko bat Gatza Orburuak urdaiazpikoarekin Errezeta Kazola …

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean

Txirlak saltsa berdean –  Osagaiak Kg bat txirla 3 baratxuri ale, pikatuak Litro laurdena ur bero 4 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Irina, ximiko bat Zorrotada bat ardo zuri … Errezeta Kazola zabal apal …

TXIRLAKJoseluBlanco

Txirlak txapan

Txirlak txapan Osagaiak 1,6 kg txirla 4 koilarakada handi oliba olio Kaienako piper-mutur bat 2 baratxuri ale, xerratan moztuak koilarakada handi bat sagardo-ozpin Perrexila, trauskil xehatua * Lau pertsonentzat Errezeta Ur ugarian garbituko ditugu txirlak, …

Orburu salteatuak

Orburu salteatuak

Orburu salteatuak –  Osagaiak 24 orburu gordin 4 koilarakada oliba olio Gatza Baratxuri xehatua, pixka bat Perrexil xehatua Orburu salteatuak Errezeta Garbitu eta xerra mehetan zatituko ditugu orburuak. Gaiak itsasten ez diren padera batean, berotzen …

sukaldean-fondo0

Kardua orburuekin

Osagaiak Kardu bat gordinik 8 orburu natural, egosiak Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio 2 koilaratxokada irin Kardua egosi den salda, edontzi handi bat Xorta bat ardo zuri Perrexil xehatua Errezeta …