Menua

Onddoak kreman

  • onddoak kreman
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Onddoak kreman – 

Osagaiak

  • Ondo freskoak, kilo bat
  • Koilarakada bat gurin
  • Limoi laurden baten zukua
  • Tipulin txiki bat, txiki-txiki eginda
  • Esnegain likidoa, litro laurdena
  • Perrexil xehatua
  • Gatza

Errezeta

  1. Hasteko kazola baxu batean onddo garbi-garbiak, gurina, tipulina, gatza eta limoiaren zukua jarri, eta irakin dezala denak 10 bat minutuz.
  2. Denbora hori iraganik, esnegain likidoa gehituko dugu eta saltsa loditu dadin utziko dugu beste 15 bat minutuz, su motelean, saltsa krematsu egin arte.
  3. Gatzik behar ote duen probatu. Behar badu, gatza eman, eta perrexil xehatua gehitu.

Onddoak kreman

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

ONDDOA XavierBéjar

Onddoak labean

Onddoak labean Osagaiak Onddo ertainak, tenteak, garbiak, kilo bat Tipulin bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 5 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua Gatza Errezeta Alde batetik zurtoinak garbituko ditugu, eta bestetik txapelak. Txapelak …

sukaldean-fondo0

Onddo gordinak entsaladan parmigiano gaztarekin

Osagaiak Kg bat onddo, gordinik 12 koilarakada oliba olio birjina 2 koilarakada sagardo-ozpin Parmigiano gazta, puska eder bat Gatza eta piperbeltz eho berria *Lau pertsonentzat Errezeta Patatak zuritzeko labana berezi batez lortuko ditugu gazta puskatik …

onddo

Onddo zopa

Onddo zopa –  Osagaiak 350 g onddo, garbia eta pikatua Poru bat, pikatua Tipulin txiki bat, pikatua Baratxuri ale bat, pikatua Gurina, zati handi bat 12 koilarakada esnegain urtu 2 litro salda edo ur (haragi-salda …

Perretxiko salteatuak

Perretxiko salteatuak

Perretxiko salteatuak –  Osagaiak Kilo bat perretxiko garbi, handienak eskuez puska handitan zatituak 6 koilarakada oliba olio Baratxuri ale erdi bat, xehatua Perrexil xehatua, ximiko bat Gatza … Errezeta Kazola batean su bizian jarri olioa. …

Arroza onddoekin

Arroza onddoekin

Arroza onddoekin –  Osagaiak 500 g arroz (ale biribileko arroza) Onddo freskoak, hiru kilo laurden 4 koilarakada oliba olio 4 azafrai-izpi 2 tipula ertain, txikituak Baso bete ardo zuri Haragi salda edo ura, 1,3 litro …