Menua

Ogia tomatearekin xabier eran

  • ogia tomatearekin xabier eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Ogia tomatearekin xabier eran – 

Osagaiak

  • Ogia
  • Olibolioa
  • Tomate bat
  • Urdaiazpikoa

 

Errezeta

  1. Lehenengo ogiazko txirrindola bat moztu eta zartaginean xigortu.
  2. Gero tomatea moztu eta… txirrindola igurtzi.
  3. Ondoren, olibolio pixka bat bota.
  4. Azkenik urdaiazpikozko bi zerra jarri.

 

TRESNAK:
Zartagin bat
Plater bat
Labana bat
2 sardexka

 

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Opil suitzar torradak

Osagaiak 8 opil suitzar edo esne-opil Esnea, litro erdia Esnegain likidoa, litro laurdena 10 koilarakada azukre Kanela ezpaltxo bat Limoi azala, zati bat Irin xorta bat Arrautzak, joak Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Azukre beltza …

Arroza entsaladan

Arroza entsaladan

Arroza entsaladan –  Osagaiak Arroz zuria, kilo erdia 2 baratxuri ale, osorik Oliba olio birjina, 3 koilarakada 2 litro ur 3 tomate, ongi helduak Piper berde bat, txikitua Tipulin bat, txikitua Gatza Arroza entsaladan Errezeta …

sukaldean-fondo0

Tomateak hegaluzez beteta allioli saltsarekin

Osagaiak 8 tomate heldu, ertainak eta trinko-trinkoak, betetzeko Hegaluzea oliotan, ongi hautatua, 8 zati eder Tipulin bat, xehatua Baratxuri ale bat, xehatua Perrexil xehatua Oliba olio birjina, 2 koilarakada Allioli saltsa, 16 koilarakada Gatza Errezeta …

HUT ogitartekoa

HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz)

HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz) –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia Saltsa maionesa 6 xerra hirugihar ketu Uraza, hosto garbi batzuk Tomate naturala, xerra batzuk Errezeta Ogitarteko hau moldeko ogiaz egin daiteke, baina hobekiago …

Atun eta piper erre ogitartekoa

Atun eta piper erre ogitartekoa

Atun eta piper erre ogitartekoa –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia Lata txiki bat hegaluze oliotan, ongi xukatua eta zatitan bereizia Piper gorriak edo berdeak, erreak, zurituak, zerrendatan moztuak eta oliotan, baratxuri ale gordin batekin, …