Menua

Odolkia piperrekin

  • Odolkia piperrekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Odolkia piperrekin – 

Osagaiak

  • 2 tipula-odolki, freskoak
  • Oliba olioa
  • 2 baratxuri ale, xerratan moztuak
  • 2 pote pikillo piper on
  • Perrexil xehatua
  • Gatza

Errezeta

Potetatik atera eta xukatu egingo ditugu piperrak. Padera batean olio pixarra isuri eta hartan jarriko ditugu baratxuri xerrak gorritzen; erretzen hasi baino lehen erantsiko ditugu piperrak, gatz pixka bat emanda. Su eztian utziko ditugu egiten, bira eta bira, isurtzen duten zukua urritu eta lurrintzen dela ikusi arte. Koipe garbi bat geratuko da, eta piperrak ilunago, mamia askoz konfitatuagoa. 30 minutu emango ditugu lan honetan. Perrexil pikatua hautseztatuko dugu haien gainetik. Odolkiak xerra loditan moztu eta, gaiak itsasten ez diren padera batean, erreko ditugu bi aldeetatik olio pixar batekin, azala kraskatsu gertatu arte. Piper beroekin batera zerbitzatuko ditugu odolki puskak.

Odolkia piperrekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Pipermorroak erreta

Osagaiak 15 pipermorro gorri Baratxuri-buru 1 Oliba olio zorrotada bat Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Piperrak uretan garbitu eta xukatu. Osorik utzi, ez zurtoina, ez haziak, ez ezer kendu gabe. Baratxuri aleak askatu burutik, eta azal …

Hegaluzea piperrekin

Hegaluzea piperrekin

Hegaluzea piperrekin –  Osagaiak 4 hegaluze solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin 12 piper gorri edo berde, zerrendetan moztuak 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Hegaluzea piperrekin Errezeta Padera …

sukaldean-fondo0

Bakailaoa tomate eta piperrekin

Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 200 g bakoitzak 4 pipermorro gorri, erreak, zurituak eta zerrendatan moztuak 4 baratxuri ale Tipulin bat, pikatua 6 tomate umo, pikatuak Xorta bat ardo zuri 12 koilarakada oliba olio Ximiko …

Pikillo piperrak bakailaoz beteak

Pikillo piperrak bakailaoz beteak

Pikillo piperrak bakailaoz beteak –  Osagaiak 4 bakailao solomo pil-pilean eginak, beren saltsa eta guzti 2 piper berde, zerrendatan moztuak 4 tipulin eder, zerrendatan moztuak Baratxuri ale bat, xehatua Perrexil xehatua Pikillo piperrak, 2 pote …

sukaldean-fondo0

Bakailao freskoa irin-arrautzeztatua tipula eta piperrekin

Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin Arrautza joa 3 tipula, zerrenda mehetan moztua 12 piper berde, zerrendatan moztua 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Errezeta Kazola zabal batean ipiniko ditugu …