Menua

Odolkia erreta

  • Odolkia erreta
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Odolkia erreta – 

Osagaiak

  • 2 tipula-odolki, freskoak
  • Oliba olioa

Errezeta

Orratz edo jostorratz batez ziztatuko ditugu odolkiak, egin bitartean leher ez daitezen. Paderan olio pixar bat isuri eta su bizian jarriko dugu. Hartan ipiniko ditugu odolkiak. Axaletik gorrituko ditugu bi aldeetatik, kontu handiz, leher ez daitezen. Labean sartuko ditugu ondoren, paderan bertan, su-hiltzaileen deiaren beharra ekarriko ligukeen plastikorik ez badute, edo erretilu egoki batean (paderatik iragoko ditugu erretilura. 180º-ko tenperaturan edukiko ditugu 20 minutuan. Patata frijituekin edo uraza eta tipulin entsalada batekin jan ditzakegu.

Odolkia erreta

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Odolki nahaskia

Odolki nahaskia

Odolki nahaskia –  Osagaiak 2 tipula-odolki, freskoak Oliba olioa, xorta bat 8 arrautza Gatza Perrexil xehatua … Errezeta Odolkia ireki eta barruko betegarria jasoko dugu. Padera bat su bizian jarri eta xorta bat oliba olioa …

Odolki salteatua

Odolki salteatua

Odolki salteatua –  Osagaiak 2 tipula-odolki fresko Oliba olioa Errezeta Xerra oso loditan moztu eta tanta batzuk olio isuritako padera batean txigortuko ditugu su bizian bi alde zapaletatik, azal kraskatsu bat itxuratu arte. Jakiak itsasten …

Odolkia piperrekin

Odolkia piperrekin

Odolkia piperrekin –  Osagaiak 2 tipula-odolki, freskoak Oliba olioa 2 baratxuri ale, xerratan moztuak 2 pote pikillo piper on Perrexil xehatua Gatza Errezeta Potetatik atera eta xukatu egingo ditugu piperrak. Padera batean olio pixarra isuri …

Aza odolki errearekin

Aza odolki errearekin

Aza odolki errearekin –  Osagaiak 2 tipula-odolki Aza bat 8 koilarakada oliba olio 4 baratxuri ale, xerratan Gatza Aza odolki errearekin Errezeta Bitan egingo dugu aza. Erdiko zuztarra kendu eta hostoak askatuko ditugu. Ahal neurrian …

XV__Gipuzkoako_Odolki_Lehi

Odolkia egosita

Odolkia egosita –  Osagaiak 2 tipula-odolki, freskoak Ura edo haragi-salda Errezeta Orratz edo jostorratz batez ziztatuko ditugu odolkiak, egosi bitartean leher ez daitezen. Uretan edo saldan egos ditzakegu. Salda erabiltzen badugu, zapore izugarria erantsiko dio …