Menua

Masustak laranja zuku eta portorekin

  • masustak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Masustak laranja zuku eta portorekin – 

Osagaiak

  • 500 g masusta, txortenik gabe
  • 2 koilarakada azukre beltz
  • Litro laurdena laranja zuku fresko, egin berria
  • Zorrotada on bat porto

 

Errezeta

  1. Garbitu eta gopor handi batean ipiniko ditugu masustak. Haien gainetik zabalduko dugu azukre beltza.
  2. Minutua batzuetan edukiko ditugu hozkailuan, freska daitezen.
  3. Jaterakoan, laranja zuku hotz batez garaztatuko ditugu eta platerean, zerbitzatu eta gero, zorrotada on bat porto isuriko dugu haien gainetik. Nahasi eta barrura!
Masustak laranja zuku eta portorekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Masusta salteatuak izozkiarekin

Masusta salteatuak izozkiarekin

Masusta salteatuak izozkiarekin –  Osagaiak 500 g masusta, txortenik gabe 2 koilarakada azukre beltz Koilarakada bat gurin Tanta batzuk limoi zuku eta Modenako ozpin Jogurt izozkia, bola batzuk   Errezeta Padera batean azukrea jarri eta …

Laranja eta tipulin entsalada

Laranja eta tipulin entsalada

Laranja eta tipulin entsalada –  Osagaiak 5 laranja mamitsu Tipulin fresko eta xamur bat, zerrenda oso mehetan moztua Oliba olio birjina estra Gatza … Errezeta Zuritu eta atal loditan edo xerratan moztuko ditugu laranjak. Oso …

Sangria

Sangria

Sangria –  Osagaiak Ardo beltz gaztea, botila bat 2 koilarakada azukre Laranja bat eta limoi bat, puska handi samarretan zatituak Laranja erdi baten eta limoi erdi baten zukua Kalitate oneko moskatela, litro laurdena Izotzak … …

sukaldean-fondo0

Masusta, limoi eta ezti jela

Osagaiak 1,8 kg masusta 200 g azukre + 100 g azukre 20 koilarakada ur + 10 koilarakada ur Limoi baten zukua 2 limoi 100 g ezti Errezeta Ur hotzez garbituko ditugu masustak. Xukatu eta eltze …

Masusta saltsa

Masusta saltsa

Masusta saltsa –  Osagaiak 2 kg mugurdi 200 g azukre Errezeta Kazola batean ipiniko ditugu osagaiak. Su ezti-eztian jarri eta egosten edukiko dugu nahastura 5 bat minutuan. Irabiagailu baten besoaz jo eta iragazki mehe batez …