Menua

Masustak laranja zuku eta portorekin

  • masustak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Masustak laranja zuku eta portorekin – 

Osagaiak

  • 500 g masusta, txortenik gabe
  • 2 koilarakada azukre beltz
  • Litro laurdena laranja zuku fresko, egin berria
  • Zorrotada on bat porto

 

Errezeta

  1. Garbitu eta gopor handi batean ipiniko ditugu masustak. Haien gainetik zabalduko dugu azukre beltza.
  2. Minutua batzuetan edukiko ditugu hozkailuan, freska daitezen.
  3. Jaterakoan, laranja zuku hotz batez garaztatuko ditugu eta platerean, zerbitzatu eta gero, zorrotada on bat porto isuriko dugu haien gainetik. Nahasi eta barrura!
Masustak laranja zuku eta portorekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

pontxea

Likore pontxea

Likore pontxea –  Osagaiak Kg bat azukre Botila bat cointreau Litro laurdena ron zahar Litro laurdena benedictine 4 laranja, puskatan 4 sagar, puskatan 4 banana, xerratan Mahats mordo eder bat, aletua 2 udare, puskatan 4 …

Masusta salteatuak izozkiarekin

Masusta salteatuak izozkiarekin

Masusta salteatuak izozkiarekin –  Osagaiak 500 g masusta, txortenik gabe 2 koilarakada azukre beltz Koilarakada bat gurin Tanta batzuk limoi zuku eta Modenako ozpin Jogurt izozkia, bola batzuk   Errezeta Padera batean azukrea jarri eta …

sukaldean-fondo0

Masusta, limoi eta ezti jela

Osagaiak 1,8 kg masusta 200 g azukre + 100 g azukre 20 koilarakada ur + 10 koilarakada ur Limoi baten zukua 2 limoi 100 g ezti Errezeta Ur hotzez garbituko ditugu masustak. Xukatu eta eltze …

mazedonia3

Mazedonia

Mazedonia –  Osagaiak Sagar bat Udare bat 2 banana Pinaburu erdi bat Meloi gozo erdi bat 2 limoi berderen edo 2 limaren azala, birrindurik Eskukada bat marrubi Eskukada bat mugurdi Mahats mordo bat, aletua 2 …

Laranjada

Laranjada

Laranjada –  Osagaiak 6 laranjaren zukua Azukrea, norberaren gogara Ur hotza Izotza Errezeta Pitxer edo txarro handi batean, hainbat koilarakada azukrerekin nahasiko dugu laranja zukua. Bizkor nahasiko dugu dena, azukrea ongi disolbatzeko. Izotz koskor eder …