Menua

Kardua almendrerekin, Aragoi estilora

  • Captura de pantalla 2025-03-27 a les 16.42.42
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

KARDUA ALMENDREKIN, ARAGOI ESTILORA –

Osagaiak

  • pote handi bat kardu (kontserban)
  • eskukada bat almendra gordin
  • eskukada bat pinazi
  • irina
  • esne freskoa
  • bi baratxuri xerratu
  • oliba-olio birjina estra
  • gatza

Errezeta

1. Hasteko, bota itzazu karduak beren likidoarekin kazola batean eta bero itzazu.

2. Almendrak eta pinaziak birrin itzazu sukaldeko robotarekin; dena den, almaiz bat erabili ahal da testura lodikoa nahi baduzu.

3. Baratxuriak xerratu ondoren, olio pixka bat bero ezazu kazola batean, baratxuriak bota itzazu eta gorri itzazu.

4. Bi koilarakada irin bota itzazu eta suezti itzazu, minutu batez. Almendrak eta pinaziak gehi itzazu, nahas itzazu eta kozina itzazu minutu batzuk.

5. Esne-zurrusta bat eta kardu-likido pixka bat bota itzazu eta nahasketa lodi ezazu.

6. Karduak bota itzazu beste kazola batean eta saltsa gainetik ipin ezazu.

7. Poliki-poliki, karduak eta saltsa irabia itzazu karduak ez hausteko.

8. Plater bat zerbitza ezazu ogi txigortu pixka batekin eta gozatu. Gora Aragoi!

Kardua almendrerekin, Aragoi estilora

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Kardua orburuekin

Osagaiak Kardu bat gordinik 8 orburu natural, egosiak Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio 2 koilaratxokada irin Kardua egosi den salda, edontzi handi bat Xorta bat ardo zuri Perrexil xehatua Errezeta …

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin –  Osagaiak Kardu bat gordinik Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio Eskukada txiki bat arbendol edo almendra, txigortuak eta xerratan moztuak 2 koilaratxokada irin Kardua_egosi den salda, edontzi handi …

sukaldean-fondo0

Kardua tenpuran

Osagaiak Kardu buru xamur bat 150 g irin Ura, litro laurdena Azukrea, ximiko bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Gatza, koilarakada erdia Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Errezeta Irina, gatza, azukrea eta legamia gopor batean …

sukaldean-fondo0

Kardu irin-arrautzeztatuta saltsan

Osagaiak Kardu egosi bat, zatitua Irina Arrautza joa Perrexil xehatua Baratxuri ale bat, xehatua Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko 3 koilarakada oliba olio Tipulin handi bat, pikatua Kardua egosi den salda, edontzi handi bat Zimiko …

Kardua txirlekin

Kardua txirlekin

Kardua txirlekin –  Osagaiak Kardu bat Ura Gatza 4 baratxuri ale, xehatuak 4 koilarakada oliba olio 2 koilarakada irin 500 g txirla Kardua egosi den salda, 2 baso handi Xorta bat ardo zuri Perrexil xehatua …