Izokina plantxan saltsa tartaroarekin
- Errezeta
- Bidali iruzkina
Izokina plantxan saltsa tartaroarekin –
Osagaiak
- 4 izokin solomo, hezurrik gabe. 220 g bakoitzak
- 2 koilarakada oliba olio
- Koilarakada bat sagardo-ozpin
- Perrexil xehatua
- Saltsa tartaroa
- Gatza
Errezeta
Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu izokin solomoak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan edukiko ditugu su bizi horretan. Erretiratu egingo ditugu, lehor ez daitezen.
Padera garbitu, olioa isuri eta hartan gorrituko ditugu baratxuri xerrak. Sagardo-ozpina isuriko dugu ondoren, erne zipriztinekin!, eta segundo batzuetan irakitan eduki ondoren gaineratuko dugu perrexil xehatua. Baratxuri-olioa gainean garaztatu eta saltsa tartaroarekin zerbitzatuko ditugu izokin solomoak.
Izokina plantxan saltsa tartaroa